Muurikka Vildmarkskök hopfällbart large

Muurikkas vildmarkskök i rostfritt stål

Läs mer
1 295 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 30-54530030

Muurikka Vildmarkskök hopfällbart

Muurikkas vildmarkskök i rostfritt stål är den perfekta följeslagaren för utomhusaktiviteter. Det är enkelt att bära med sig och enkelt att montera, vilket gör det till en idealisk lösning för att tillaga din favoritmat när du är ute på picknick eller vandring.

När du använder vildmarksköket är det viktigt att välja en lämplig plats där elden inte utgör någon risk för att sprida sig eller skada mark och vegetation. Säkerhet och hänsyn till naturen är alltid viktigt.

Medföljande skyddspåse gör det enkelt att hålla dina övriga packningar rena och skyddade från smuts och sot efter att köket har använts. Du kan njuta av din utomhusupplevelse utan att oroa dig för att smutsa ner din övriga utrustning.

Vildmarksköket levereras med två olika typer av galler: ett för att grilla maten och ett som passar perfekt för olika tillbehör. Det ger dig flexibilitet att tillaga olika typer av mat och varierade måltider när du är ute i naturen.

Måtten för vildmarksköket är 19 x 28,8 x 25 cm när det är monterat och redo att användas. När det inte används kan det enkelt förvaras i skyddspåsen med måtten 32 cm x 28 x 2 cm, vilket gör det kompakt och bekvämt att transportera.

Med Muurikkas vildmarkskök kan du tillaga en mängd olika rätter utomhus.

Här är några exempel på vad du kan laga på vildmarksköket:

Grillad mat: Använd det medföljande grillgallret för att grilla kött, kyckling, fisk eller grönsaker och njut av den karakteristiska rökiga smaken från elden.

Stekta rätter: Vildmarksköket är också perfekt för att steka mat. Du kan tillaga bacon, ägg, korv eller andra stekta rätter direkt på gallret eller i en stekpanna som passar på köket.

Soppor och grytor: Med Muurikkas vildmarkskök kan du även tillaga läckra soppor och grytor utomhus. 

Pannkakor och crepes: Varför inte överraska med färska pannkakor eller crepes i naturen? Använd vildmarksköket för att steka tunna och ljuvliga pannkakor eller crepes i en stekpanna som passar på köket.

Grillade smörgåsar: För en snabb och smaskig måltid kan du använda vildmarksköket för att göra grillade smörgåsar. Fyll dem med dina favoritostar, skinka eller grönsaker och njut av enkla och goda mackor.