Höns & Fjäderfä

Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för dina höns, fjäderfä och kycklingar. Oavsett om du har hönsuppfödning som hobby eller arbetar professionellt inom äggnäringen hittar du ett brett sortiment av produkter för dina höns oavsett storlek på din hönsbesättning. Lantbutiken erbjuder bland annat hönsnät, hönshus, värpreden och ett brett sortiment inom vatten- och foderförsörjning.

För att dina höns inte ska rymma, och för att de ska kunna gå trygga utomhus hittar du även hos oss ett sortiment inom hönsnät. Med ett hönsnät kan du bygga din egen inhägnad, eller komplettera och bygga ut en befintlig hönsgård. Hönsnätet ser även till att obehöriga rovdjur inte kommer in.

Under kalla årstider kan det vara bra att förse dina höns med en värmeplatta. En värmeplatta placeras under vattenautomaten och håller vattnet isfritt så att hönsen alltid har tillgång till flytande vatten. Tänk på att om vattnet fryser är det som oftast för kallt även för hönsen. Då är det bra om huset de bor i är isolerat. För kycklingar har vi ett sortiment med värmetak som ser till att de gula små liven har det varmt och gott under sina första levnadsveckor.

Hos Lantbutiken finns även ett större sortiment äggkläckningsmaskiner och det har på senare år blivit en trend att kläcka ägg i maskin. Därför har vi försett oss med högkvalitativa äggkläckningsmaskiner i flera storlekar, manuella och digitala, allt för att du ska hitta något som passar just dig och dina behov. För dig som precis börjar din resa inom äggkläckning och hönsuppfödning har vi samlat all information du behöver tänka på för att komma igång och lyckas med dina ägg, kycklingar och höns, läs mer här.

Höns & Fjäderfä

Artiklar 1-12 av 128

Page
per sidakeyboard_arrow_down
Sätt fallande sortering
 1. Ryggskydd Vaxduk Teddy till höns - Large
  Ryggskydd Vaxduk Teddy till höns - Large
  119:-

  Ryggskydd och hönssadel präglad, vaxduk med teddyludd på baksidan till höns. Ryggskyddet är avsett för at skydda hönan mot tuppens vassa sporrar vid parning. Används också vid hackning och kannibalism. Storlek: 22x19 cm.

  Läs Mer
 2. Ryggskydd Vaxduk Teddy till höns - medium
  Ryggskydd Vaxduk Teddy till höns - medium
  119:-

  Ryggskydd och hönssadel präglad, vaxduk med teddyludd på baksidan till höns. Ryggskyddet är avsett för at skydda hönan mot tuppens vassa sporrar vid parning. Används också vid hackning och kannibalism. Storlek: 20x15 cm.

  Läs Mer
 3. Vändarmotor till Fiem Smart 20, Cosmo, Inca 45
  Vändarmotor till Fiem Smart 20, Cosmo, Inca 45
  599:-

  Vändarmotor till Fiem Smart 20, Cosmo, Inca 45.

  Läs Mer
 4. Ryggskydd kamoflage för höns - Medium
  Ryggskydd kamoflage för höns - Medium
  279:-

  Ryggskydd och hönssadel kamoflage till höns. Ryggskyddet är avsett för at skydda hönan mot tuppens vassa sporrar vid parning. Används också vid hackning och kannibalism. Storlek: 21x18 cm.

  Läs Mer
 5. Ryggskydd vaxduk beige till höns - Small
  Ryggskydd vaxduk beige till höns - Small
  279:-

  Ryggskydd och hönssadel vaxduk beige till höns. Ryggskyddet är avsett för at skydda hönan mot tuppens vassa sporrar vid parning. Används också vid hackning och kannibalism. Storlek: 17x13 cm.

  Läs Mer
 6. Äggkläckningsmaskin FiemMG 140/200, analog
  Äggkläckningsmaskin FiemMG 140/200, analog
  7 599:-

  Äggkläckningsmaskin Fiem MG 140/200 Analog. För dig som vill ha rikitgt hög kvalitet och för dig som gillar design! Analog äggkläckningsmaskin med automatisk vändning för 185 hönsägg.

  Läs Mer
 7. Kamouflage väst till höns
  Kamouflage väst till höns
  279:-

  Kamouflageväst till höns - Riktigt fräck! Nu kan hönsen "gömma" sig i gräset, skogen eller i trädgården.

  Läs Mer
 8. Reflexväst Rosa till höns
  Reflexväst Rosa till höns
  279:-

  Reflexväst Rosa till höns - För hönsens trygghet! Se till så de syns i mörkret. Västen har också en värmefunktion och en vattenavvisande funktion.

  Läs Mer
 9. Reflexväst Gul till höns
  Reflexväst Gul till höns
  279:-

  Reflexväst Gul till höns - För hönsens trygghet! Se till så de syns i mörkret. Västen har också en värmefunktion och en vattenavvisande funktion.

  Läs Mer
 10. Äggkläckningsmaskin FiemMG 100/150, analog
  Äggkläckningsmaskin FiemMG 100/150, analog
  6 599:-

  Äggkläckningsmaskin Fiem MG 100/150 Analog. För dig som vill ha rikitgt hög kvalitet och för dig som gillar design!  Automatisk vändning med kapacitet upp till 150 hönsägg..

  Läs Mer
 11. Fuktighetsduk till Brinsea
  Fuktighetsduk till Brinsea
  129:-

  Fuktighetsduk till Brinsea

  Läs Mer
 12. Mellanvägg till Brinsea Kläckare octagon 20/40
  Mellanvägg till Brinsea Kläckare octagon 20/40
  29:-

  Mellanvägg till Brinsea Kläckare octagon 20/40.

  Läs Mer

Artiklar 1-12 av 128

Page
per sidakeyboard_arrow_down
Sätt fallande sortering
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.