Hönsluckor

Hos oss på Lantbutiken hittar du automatiska lucköppnare till hönsluckor för hönshus och hönsgård. De är säkra och enkla att hantera.

Säkra och enkla hönsluckor

Med en automatisk hönslucka till hönsgårdar ser du till att hålla hönsen säkra. Den hjälper dig att öppna och stänga in- och utgångar till hönshuset. Dosan som sköter det hela placeras ovanför ingången och ansluts till en lucka. Dosan ser till att luckan lyfts upp och fälls ner, efter dina önskemål.   Våra automatiska lucköppnare är både säkra och enkla att hantera. 
 

Tidsstyrda funktioner underlättar vardagen för många hönsägare

De automatiska hönsluckorna som vi har i sortimentet kan enkelt ställas in att öppnas och stängas vid speciella tider. Du väljer själv när du vill att hönsen ska vara inomhus och du kan även stänga luckan under dagtid så att de inte kan ta sig in. Detta kan vara bra om du till exempel behöver städa hönshuset. Våra automatiska lucköppnare för höns från ChickenGuard kan ställas in både manuellt och efter tid och ljus. Det innebär att du själv inte behöver bestämma vilka tider luckan ska öppnas och stängas. Istället anpassar lucköppnaren detta själv efter dagsljuset. Dessutom har ChickenGuards lucköppnare stora och tydliga knappar som fungerar bra även med till exempel handskar.


Automatisk lucköppnare håller hönsen säkra

En bra fördel med en automatisk lucköppnare är att hönsen hålls säkra. Oftast vill man att luckan ska vara stängd under mörka och sena tider på dygnet men även tidigt på morgonen. Dessa tider är ofta förknippade med rovdjur, som kan vara ett bekymmer. Den automatiska lucköppnaren håller därför hönsen säkra inomhus och ser till att inget tar sig vare sig in eller ut. Vill du förse dina höns med extra säkerhet rekommenderar vi vår självlåsande lucka. Luckan är försedd med lås, vilket gör att djur som försöker öppna med tassar eller klor, inte lyckas.
En automatisk lucköppnare för höns är både en bekväm och säker lösning för att dina höns ska vara säkra. Hos oss hittar du flera olika modeller.

 

Självlåsande luckor

Med en självlåsande lucka tar du säkerheten ett steg längre. När luckan är helt nedfälld låser sig luckan automatiskt och du kan vara säker på att inget rovdjur tar sig in eller att hönsen smiter ut. Detta ger en extra trygghet för både dig och dina höns.

 

Läs mer
Rekommenderade
8 produkter