Om Lantbutiken

 

Om oss

Lantbutiken startade 2009 och har sedan dess haft som mål att kunna erbjuda ett brett sortiment med attraktiva produkter av hög kvalitet. Lantbutiken har sedan starten haft ett fokus på jord- och lantbruk, men är nu mer inriktade på djurhållning. Våra ledord har då kommit att bli ”Allt för dina djur”.

 

Vår historia - Allt började med en stängselöppnare

Idén om Lantbutiken kom i samband med att Lantbutikens grundare Anders Bengtsson tillsammans med sin far Erland Bengtsson, uppfann stängselöppnaren. Anders såg möjligheten att, inte bara sälja en ny produkt, utan även bli en komplett nätbutik för dem som bor och brukar på landet.
 

Anders är uppväxt på en gård i Västra Götaland där lantbrukslivet har haft en stor betydelse för hela företagets utveckling. Anders hade redan från starten av Lantbutiken haft ett genuint intresse för de produkter som säljs och såg tidigt vilket behov som fanns för lantbrukare, och från början riktades försäljningen enbart mot lantbrukare. Men efter allt som tiden gick utökades kundkretsen till både privatpersoner, kommuner och företag inom bland annat bygg, skola, mjölkgårdar och verkstäder.

 

Nu, över 10 år senare, är Lantbutiken fortfarande en eftertraktad och stor aktör på marknaden för lantbrukare och djurägare. Under 2022 har Lantbutiken fått ett ansiktslyft och vi har strukturerat upp bland våra produkter och gett butiken ett nyanserat innehåll med huvudfokus på dina djur. Vi tror att detta kommer underlätta i ditt sökande efter djur- och lantbruksprodukter och ser fram emot att fortsätta vara din jordnära butik.
 

Våra ägare

Lantbutiken ägs och drivs numera av Kellfri AB i hjärtat av Västgötaslätten, som är en del av Salix Group i börsnoterade Volati AB . Hos oss hittar du produkter för allt som rör djurhållning och tillbehören runt omkring gården. Även om vi ägs av en börsjätte så vi ett litet gäng månskensbönder som driver Lantbutiken med fokus på personligt och jordnära. Vi lovar dig att aldrig tappa det!

 

Lantbutiken.se är ett registrerat varumärke och skyddat inom EU.