Hönsgård

Komplett hönsgård med 7 sidosektioner inkl. nättak och dörr.

Läs mer
12 988 kr Inkl. moms
I lager
Art. nr 22-HHR600

Komplett hönsgård med tillhörande sidosektioner, nättak och dörr

Gården passar dig som har flera höns och vill låta djuren springa fritt och samtidigt få tillgång till dagsljus. Sektionerna är tillverkade i nät som håller rovdjuren utanför. Gården är designad så att du enkelt ska kunna gå in och umgås med dina djur. Du kan också enkelt fylla på mat och vatten i skålar som placerar fritt inne i gården.

Gården är tillverkad i helsvetsat nät med metallrörsram. Sektionerna är pulverlackerade. Sektionerna bör placeras på ett fast underlag för att gården ska stå stabilt. Med en fast och solid grund minskar även risken att hönsen smiter genom glipor och springor som kan uppstå vid placering direkt på marken.

Hönsgården levereras med 4 st. taksektioner, 7 st. sidosektioner samt 1 st. dörrsektion. Gården levereras omonterad, komplett med skruvar, muttrar, brickor och fästelement. Tak i polyester finns som tillbehör. Hönsgården passar även hundgård, kaninbur eller vedförråd.

Teknisk specifikation

L x B x H: 3100 x 2970 x 2130 mm
Rördimesion tak: 25 mm
Rördimension gavel: 32 mm
Tråddiameter tak: 3 mm
Tråddiameter gavel: 4 mm

  • {"id":"b-22-HHR300C","name":"Tak till Hönsgård HHR300","category":"Höns & Fjäderfä/Hönshus & Värprede /Hönsgård ","price":"1190"}