Hönsgård till Hönshus PREMIUM

Stor och smidig rastgård för höns. Passar till Hönshus Premium.

Läs mer
12 488 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 22-HHR300

En stor rastgård för höns som passar dig som vill låta dina höns vara ute

Rastgård och hönshus säljs seperat. För mer information om hönshus Premium, läs mer här.

Gården är utformat så att du ska kunna tillbringa tid och umgås med dina djur som även gör det enkelt att gå in och ut och samtidigt fylla på med mat och vatten. Den inhägnade rastgårdens tak- och sidosektioner är av nät som ser till att hönsen är i säker miljö. Nätet skyddar också mot rovdjur. Rastgården kan med fördel placeras i anslutning till vårt hönshus Premium. På så sätt kan både höns och tuppar vara inomhus samtidigt som de har möjlighet att röra sig fritt och säkert utomhus.

Sektionerna är tillverkade av helsvetsat nät med metallrörsram. Sektionerna är pulverlackerade. Hönsgården kan t ex placeras i trädgården i anslutning till vårt Hönshus PREMIUM. Då kan hönorna och tupp både vara inne i hönshuset och dessutom röra sig fritt och säkert utomhus. Sektionerna bör placeras på ett fast och hårt underlag (t ex betong, träbalk eller stålbalk) för att gården ska stå stabilt. Med ett underlag minskar också risken att hönsen smiter ut genom springor under sektionerna.

Rastgården levereras komplett med 4 st. taksektioner, 6 st. sidosektioner, 1. St sidosektion för hönshus samt 1 st. dörrsektion. Tänk på att den frigående ytan där hönsen rör sig fritt skall ha en viss storlek. Läs mer på Jordbruksverket.se.

Teknisk specifikation

L x B x H: 3100 x 2970 x 2130 mm
Rördimension tak: 25 mm
Rördimension gavel: 32 mm
Tråddiameter tak: 3 mm
Tråddiameter gavel: 4 mm