Hönshus Premium

Håll dina höns säkra och trygga med Hönshus Premium.

Läs mer
12 488 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 22-HH310

Vårt hönshus är utformat för att motstå angrepp från rovdjur och hålla dina höns skyddade.

Den robusta konstruktionen består av massivt trä och en pulverlackad stålram med säkra lås för att säkerställa högsta säkerhet och komfort.

För enkel skötsel och underhåll har hönshuset flera luckor för rengöring och matning. De övre sidoluckorna är utrustade med plexiglasfönster för att skydda mot väder och vind samtidigt som de släpper in naturligt ljus. En skjutbar lucka med en stabil gångbräda ger bekväm tillgång till hönsingången, medan det mittre golvet med två plastfack gör rengöringen enkel.

Taket är täckt med hållbart asfalttak som skyddar mot regn, vind och solens strålar. På baksidan finns två övre luckor för enkel äggplockning och två undre luckor för praktisk förvaring av utrustning. Med fyra värpreden och en pulverlackad stålplåtsram erbjuder hönshuset en säker och bekväm plats för dina höns att vila.

Ytterligare funktioner inkluderar två sittpinnar för extra komfort samt möjligheten att placera vatten- och foderautomater inuti hönshuset genom sidoluckorna. Med plats för cirka 12 höns är detta hönshus perfekt för medelstora hönsflockar.

Placera hönshuset i trädgården, en hönsgård utomhus eller inomhus, eller på en gräsmatta. Att bygga en hönsgård runt hönshuset ger hönsen möjlighet att röra sig säkert. Se till att den frigående ytan har tillräcklig storlek enligt Jordbruksverkets regler. Regler hos Jordbruksverket, läs här.

Hönshuset har måtten 1415 x 1195 x 1860 mm (L x B x H). Se övriga mått i ritning.

 

Ge ditt hönshus en längre livslängd

• Då hönshuset ska stå emot regn och blåst bättre rekommenderar vi att olja in hönshuset med träolja för utomhusbruk.
• Placera gärna hönshuset på en betongplatta, brädor eller något annat slags underlag. Detta för att skydda underdelen på hönshuset från att "stå i vatten". Kan naturligtvis även placeras direkt på en gräsmatta, grus etc.

 

Observera att hönshus och hönsgård säljs separat. För mer information om hönsgården, klicka här.

Relaterade produkter

  • {"id":"b-22-HHR600","name":"Hönsgård","category":"Höns & Fjäderfä/Hönshus & Värprede /Hönsgård ","price":"10390"}
  • {"id":"b-47-82844","name":"Hönshus isolerat och med uppvärmning","category":"Höns & Fjäderfä/Hönshus & Värprede /Hönshus","price":"5490"}
  • {"id":"B-22-HH006","name":"Hönshus AGDA inkl utegård","category":"Höns & Fjäderfä/Hönshus & Värprede /Hönshus","price":"3790"}
  • {"id":"b-22-HH200","name":"Hönshus MAJA inkl utegård","category":"Höns & Fjäderfä/Hönshus & Värprede /Hönshus","price":"3490"}