Hönshus isolerat och med uppvärmning

Isolerat hönshus för 2-3 höns.

Läs mer
6 863 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 47-82844

Isolerat hönshus med inbyggd uppvärmning - Håll dina höns varma under vintern

Detta isolerade hönshus är mycket populärt och är perfekt för att hålla dina höns varma under de kalla vintermånaderna. Med en inbyggd värmekälla kan huset värmas upp för att skydda hönsen från kylan.

Smidigt att flytta runt och ger en säker miljö till dina höns

Hönshuset är lätt att flytta och kan placeras både på tomten eller i en inhägnad eller en större rastgård. En vanlig metod är att bygga en inhägnad hönsgård av hönsnät och placera huset inuti. Det ger hönsen möjlighet att röra sig fritt både inomhus och utomhus inom ett tryggt område.

Effektiv isolering för optimal värmebevaring

Hönshuset är isolerat och klarar av att stå ute under vintern. Det bibehåller en temperatur på cirka 2-3 plusgrader i kylan. Med hjälp av en inbyggd termostat aktiveras uppvärmningen automatiskt när omgivande temperaturen når 5 plusgrader och stängs av vid 13 plusgrader. Det inbyggda värmesystemet i golvet håller huset fritt från frost. Vid temperaturer av 10 minusgrader eller lägre är det bra att använda extra isolering, till exempel höbalar, för att ytterligare skydda huset.

Robust konstruktion för komfort och hållbarhet

Hönshuset har dubbla isolerade väggar för bästa möjliga isolering. Botten är galvaniserad för att hålla längre och är dessutom lätt att rengöra. Det är utrustat med värprede och sittstänger för hönsens komfort. Taket kan enkelt öppnas och stängas för smidig åtkomst, och ventilationen kan justeras genom ett glidfönster på ena sidan av huset. De låga benen ser till att huset inte står direkt på marken, vilket bidrar till en bättre ventilation både inuti och under huset. Hönshuset levereras omålat.

Teknisk Specifikation

  • Bredd på golvytan för hus: 55 mm
  • Bredd på golvytan för värprede: 262 mm
  • Längd på golvytan för hus: 975 mm
  • Längd på golvytan för värprede: 575 mm
  • Längd x Bredd x Höjd inklusive värprede: 1460 x 740 x 820 mm
  • Vikt: 52 kg

OBS: Vissa bilder kan visa hönshuset målat i vitt, men huset levereras omålat.