Värmetak till kycklingar, CosyHeat 24V

Energisnålt värmetak som effektivt genererar värme för upp till 25 kycklingar.

Läs mer
729 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 47-704201

Ett värmetak ger en varm och ombonad miljö för dina nykläckta kycklingar

• Skyddar dina kycklingar från kyla
• Passar även andra fågelarter
• Justerbar höjd
• Energieffektiv
• Vridbart reglage för att ställa in värmen
• Termostat som ser till att exakt temperatur hålls

Skyddar dina kycklingar

När äggen har kläckts är det viktigt för kycklingarna att hålla värmen.
Kycklingar är speciellt känsliga för kyla de första veckorna och behöver en temperatur på 37 – 38 grader. En del kycklingar kläcks i äggkläckningsmaskin och har ingen mamma som kan värma dem. Även om det finns en höna som värmer sina ungar brukar det vara svårt för henne att hålla värmen till alla. Ett värmetak är ett effektivt sätt att hålla både kyla, fukt och drag borta från dina kycklingar.

Om värmetaket

Värmetaket fungerar på samma sätt som när hönan värmer sina ungar. Värme utstrålas från taket och fångas upp under kycklingarnas fjädrar. På så sätt bibehåller de temperaturen och kan njuta av en miljö med de bästa förutsättningarna. Värmetakets höjd kan enkelt justeras efter storleken på kycklingarna.

Reglerbar och energisnål

Med ett reglage kan du lätt justera värmen utifrån kycklingarnas behov. Termostaten säkerställer att temperaturen hålls korrekt och konstant. Eftersom värmeplattan värms upp och bibehåller värmen, så får man till skillnad från många andra värmetak en effektiv och energisnål produkt. Säker 24v drift med nätaggregat för anslutning till 230v.

Populära produkter