Muurikka Bakstål för bröd och pizza rostfritt 33 cm

Murrikka Bakstål 33 cm för pizza och bröd.

Läs mer
995 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 30-54920940

Murrikka Bakstål 33 cm för pizza och bröd

Murrikka Bakstål är tillverkat av 5 mm rostfritt varmvalsat stål och är perfekt för att baka krispiga pizzor och bakverk både på grillen och i ugnen. För att använda bakstålet, behöver du bara värma det på till exempel en gasbrännare till 300 °C i 10-15 minuter innan du lägger på pizzan.

Bakstålet är en mångsidig produkt som kan användas för att baka en mängd olika bakverk och fungerar även utmärkt som stekbord. Detta är ett tillbehör som passar både professionella bagare och hemmakockar.

Med en diameter på 33 cm är det tillräckligt stort för att baka en stor pizza eller flera mindre bakverk på samma gång. Att använda ett bakstål ger dig en jämn och konsekvent värme under bakningen vilket resulterar i en perfekt och jämn tillagning av bakverket. Detta gör det möjligt att baka riktigt krispiga pizzor med en perfekt botten på kort tid.

Ett bakstål av hög kvalitet som detta, är en bra investering eftersom det kan användas i generationer och kommer att göra din matlagning ännu mer tillfredsställande.

Dessutom är Murrikkas bakstål mycket lätt att förvara tack vare sin tjocklek på endast 5 mm.

Så här rengör du ditt Muurikka Bakstål

Skrapa bort eventuella matrester från bakstålet med en stekspade eller grillborste. Bakstålet tål hård skrapning och skurning, om det behövs. Om bakstålet är särskilt smutsigt kan du tvätta det med en liten mängd diskmedel. Observera dock att tvättning av bakstålet med diskmedel tar bort en del av det skyddande fettlager som har satt sig på ytan, vilket är anledningen till att vi främst rekommenderar att rengöra det endast med varmt vatten.

Att tänka på vid förvaring av ditt MuurikkaBakstål

Innan förvaring, rengör bakstålet enligt anvisningarna. Förvara på en torr plats.