Muurikka Set för öppen eld

Set med kaffepanna och kastrull för lägereld från Muurikka.

Läs mer
920 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 30-54520070

Muurikka Set med kaffepanna och kastrull för lägereld

Det perfekta kitet för matlagning över lägereld. Muurikkas set inkluderar en 1,89-liters kastrull och 0,8-liters kaffepanna för öppen eld. Dessutom ingår en praktisk förvaringspåse som skyddar kannan och grytan under transporter och när de inte används. Påsen är utrustad med ett snöre för att enkelt kunna hängas på ryggsäcken eller liknande, samtidigt som den skyddar din övriga vandringsutrustning från sot.

Både kaffekannan och kastrullen är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och har praktiska handtag som gör det möjligt att hänga dem i en gren över elden. Setet tar minimalt med plats då kannan kan förvaras inuti kastrullen.

Kastrullens volym: 1,89 l

Kaffepannan volym: 0,8 l

Med en kastrull och kaffepanna för öppen eld från Muurikka finns det många användningsmöjligheter när du lagar mat i naturen.

Här är några exempel på vad du kan göra med dem:

Koka kaffe: Använd kaffepannan för att brygga upp en härlig kopp kaffe över öppen eld. Den är speciellt utformad för att klara av den direkta värmen och ger dig möjlighet att njuta av en varm dryck i naturen.

Tillaga mat: Använd kastrullen för att tillaga olika maträtter över öppen eld. Du kan till exempel laga soppor, grytor, pasta eller risrätter. Kastrullen är tillverkad för att tåla hög värme och har en stor kapacitet för att rymma tillräckligt med mat för flera personer.

Värm vatten: Både kaffepannan och kastrullen kan användas för att värma vatten. Du kan använda det varma vattnet till att göra te, snabbnudlar eller för att diska och rengöra utrustningen.

Dessa produkter från Muurikka ger dig flexibilitet och möjligheter att laga mat och njuta av naturen samtidigt.