Äggkläckningsmaskin Brinsea Ovation 28 Eco

Tillfälligt slut. För leveransbesked, kontakta en säljare på 0511-442200
SKU
49-600010

Äggkläckningsmaskin med automatisk vändning från Brinsea! 

Skriv din recension

Äggkläckningsmaskin Brinsea Ovation 28 ECO

Äggkläckningsmaskinen Ovation 28 ECO är en högkvalitativ maskin från engelska Brinsea, ett välkänt varumärke inom äggkläckning. Alla maskiner som Brinsea sätter på marknaden genomgår en kvalitetssäkring för att garantera att du som kund blir nöjd med ditt köp.

Denna äggkläckningsmaskin erbjuder dig automatisk vändning av äggen (vändningsintervaller kan programmeras) och har en digital display för avläsning av temperatur. En fördel med denna maskin är att den har ett inbyggt alarmsystem som varnar för temperaturförändringar i maskinen och i rummet maskinen är placerad i. Temperaturen kan enkelt regleras med hjälp av knappar upp på maskinen, men observera att temperaturen kan ta 5-30 min på sig att justeras. Du kan enkelt övervaka kläckningen genom det genomskinliga locket på maskinen och behöver inte lyfta på locket och därmed rubba temperatur och fuktighet. Fläkten är placerad i toppen av äggkläckningsmaskinen och fördelar temperaturen och luftfuktigheten i maskinen. Maskinen kräver manuell vattenpåfyllning och för att kontrollera luftfuktigheten, använd en extern hygrometer. 

Genom att använda en äggkläckningsmaskin istället för att låta hönan ruva naturligt ökar chanserna för en större procentuell kläckning, 65-85% lyckad kläckning. Observera dock att det är flera olika faktorer som påverkar huruvida kläckningen blir lyckad eller inte och det är därför inte möjligt att ge en exakt siffra på hur resultatet av just din kläckning kommer att se ut.

För mer information om vad du ska tänka på vid äggkläckning, klicka här.  

Maskinkapacitet, ca. antal ägg (8 äggbackar)
Höns
 28 st
Vaktel 48 st
Anka 28 st
Fasan 48 st

Teknisk data
V/Hz
 230v/50Hz eller 115V/60
Effekt 60W (snitt 30W)
Längd 410 mm
Bredd 510 mm
Höjd 250 mm 
Vikt 4,12 kg
CE-märkt Ja 
Material Biomaster ™ antimikrobiell plast

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.