Äggkläckningsmaskin Brinsea Ovation 28 Advance

I lager
SKU
49-600011

Äggkläckningsmaskin för upp till 28 ägg med automatisk vändning av äggen.

Skriv din recension

Äggkläckningsmaskin Brinsea Ovation 28 Advance

OBS!
Om du planerar att kläcka ägg, tänk på att alltid beställa hem äggkläckningsmaskinen först. Rekommenderat är att alltid testköra äggkläckningsmaskinen och dess funktioner utan ägg innan du sätter igång med din äggkläckning.


Äggkläckningsmaskinen Ovation 28 Advance är en högkvalitativ maskin från engelska Brinsea, ett välkänt varumärke inom äggkläckning. Alla maskiner som Brinsea sätter på marknaden genomgår en kvalitetssäkring för att garantera att du som kund blir nöjd med ditt köp. 

Denna äggkläckningsmaskin erbjuder dig automatisk vändning av äggen (vändningsintervaller kan programmeras) och digital display för avläsning av temperatur och luftfuktighet. Manuell vattenpåfyllning och periodisk kylning av äggen. En fördel med denna maskin är att den har ett inbyggt alarmsystem som varnar för temperaturförändringar i maskinen och i rummet maskinen är placerad i. Temperaturen kan enkelt regleras med hjälp av knappar upp på maskinen, men observera att temperaturen kan ta 5-30 min på sig att justeras. Du kan enkelt övervaka kläckningen genom det genomskinliga locket på maskinen och behöver inte lyfta på locket och därmed rubba temperatur och fuktighet i onödan. Fläkten är placerad i toppen av äggkläckningsmaskinen och fördelar temperaturen och luftfuktigheten i maskinen. 

Genom att använda en äggkläckningsmaskin istället för att låta hönan ruva naturligt ökar chanserna för en större procentuell kläckning, 65-85% lyckad kläckning. Observera dock att det är flera olika faktorer som påverkar huruvida kläckningen blir lyckad eller inte och det är därför inte möjligt att ge en exakt siffra på hur resultatet av just din kläckning kommer att se ut. 

Teknisk specifikation

Antal ägg (cirka): 28 hönsägg, 48 vaktelägg, 48 fasanägg, 28 ankägg
Automatisk vänding av äggen

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.