Tipp- och skogsvagn ATV PRO, Tower2+

Perfekt tippvagn i galvad durkplåt till gårdens alla sysslor. 

Läs mer
20 613 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-44 22 00.
-
+
Art. nr 23-TV07PRO2

Tipp- och skogsvagn ATV PRO Tower2+

• Avtagbart insatsflak med 2 mm galvad plåt

• V-boggi för bra klättringsförmåga i skogsterräng

Ny förbättrad vinsch med 360° vridning med nya vridhuslåsning Tower2+

• 4 st förstärkta nedfällbara stöttor

• 2 st justerbara sidostödben vid lastning ingår

Vridbar draghandske till 50 mm kulkoppling

•  Justerbar bomlängd 160 - 220 cm 

• Handvinsch med lås ingår

Max last 700kg

 

"Som skogsbrukare vill och kan man inte alltid dra fram den stora timmerkärran och traktorn om man vill komma in i trånga utrymmen och/ eller bara behöver köra ut några stockar. Då är denna vagnen till fyrhjulingen ett jättebra alternativ som man har stor nytta av i skogen. Och det är minst sagt roligt att åka ut med den!"
– Oscar Svantesson, Jord- och Skogsbrukare, Lidköping.

 

Tippvagn med många användningsområden

Perfekt tippvagn till gårdens alla sysslor. Hela vagnen är tillverkad av galvaniserad durkplåt som gör den tåligare, samt ger den en längre livslängd. Vagnens avtagbara insatsflak är tillverkat av 2 mm durkplåt som gör att du kan köra olika typer av last och lösa massor. 

 

Tar sig smidigt fram i skog och mark

Vagnen går enkelt att göra om till en skogsvagn genom att ta bort det avtagbara flaket. Detta görs genom att lossa två sprintar.  Detta gör att du istället kan lasta timmer och stockar. Vagnens stöttor är nedfällbara för att minska på lyfthöjden vid lastning och göra lastningen smidigare. Vagnen har ett kraftigt chassi och stöttor för tung lastning och den V-formad boggin ger den bra klättringsförmåga i skogsterräng för en bättre framkomlighet. De grovmönstrade däcken ger bra fäste och bärighet i skogen. Däcken har en dimension på 22x11-10 och luften pumpas lätt i via däckventilerna.

 

Ny förbättrad vinsch med 360° vridning

Den nya uppdaterade modellen av vagn  har en kraftig mekanisk vridhuslåsning med sju lägen för att kunna vinscha tunga lass i olika riktningar. Det nya vridhustornet Tower2+ kan även vridas 360° vilket underlättar arbetet i skogen. 

 

Justerbara stödben för stabil lastning och lossning

Vagnen har två  justerbara sidostödben samt en stödfot vid draget som är justerbar med vev.  Det gör att vagnen står stabilt vid på- och avkoppling till fordon/ATV samt vid lastning eller lossning av last. De främre stödbenen som finns placerade på vagnens framgavlar är höj- och sänkbara, och går också att dra ut i sidled för ökad stabilitet. 

 

Många olika tillbehör

Under tillbehörsfliken hittar du flera olika tillbehör för vagnen för att du ska kunna anpassa vagnen utifrån olika behov. Bland annat finns förhöjningslämmar för utökat lastutrymme, el-vinsch och extra stött-kit. 

 

Vagnen levereras omonterad.  

Vissa miljöbilder visas utan vinsch och föregående modell av vridhus. På vissa filmer kan vagnen vara extrautrustad med stött-kit. Stött-kitet hittar du här.
 

 

 

  • {"id":"b-23-TV07ST4","name":"Stött-kitt till Skogsvagn ATV, 4 st runda stöttor med fäste","category":"Lantbruk & Skog/Tippvagnar till ATV","price":"1290"}
  • {"id":"b-23-DH","name":"Dolly manuell","category":"Lantbruk & Skog/Redskap till ATV","price":"890"}
  • KAMPANJ
    {"id":"B-23-TV07FL2PRO","name":"Förhöjningsläm till tippvagn ATV TV07PRO","category":"Lantbruk & Skog/Tippvagnar till ATV","price":"999.00"}

Relaterade produkter

  • {"id":"b-23-TV10H","name":"Tippvagn ATV 1420 kg med elhydraulisk tipp","category":"Lantbruk & Skog/Tippvagnar till ATV","price":"19390"}
  • KAMPANJ
    {"id":"b-23-TV15ATV","name":"Tippvagn ATV 1,5 ton","category":"Lantbruk & Skog/Tippvagnar till ATV","price":"18990.00"}
  • {"id":"b-23-TV06PRO","name":"Tippvagn ATV 500 kg med galvad durkplåt","category":"Lantbruk & Skog/Tippvagnar till ATV","price":"5990"}