Katthus Rustica Trä 57 x 45 x 43 cm

Kattens egna hem! Med svängbart dörrfäste och lameller mot vind och kyla.

Läs mer
649 kr Inkl. moms
I lager
Art. nr 47-81564

Katthus Rustica – Kattens egna hem!

Vill du förse din katt med något extra? Då har du hittat rätt!

Med katthuset får din katt ett eget litet hem att husa över. Med hjälp av ett katthus får din katt möjlighet att smita undan och vara för sig själv. En katt som känner sig skrämd eller trängd vill ofta ha en säker plats att kunna dra sig undan till och katthuset ger din katt just detta! Huset passar också bra som viloplats.

Katthuset är utrustad med ett svängbart dörrfäste som håller tre plastlameller. Tack vare det kan din katt enkelt gå in och ut, samtidigt som lamellerna minskar på drag och kyla. Detta är framförallt bra om huset placeras på ett ställe där det är lite kallare, till exempel en altan.

Huset är också försett med ett spröjsat fönster av plexiglas för att släppa in lite extra ljus. Fönstret kan också fungera som utkiksfönster om din katt vill spana på vad som pågår utanför huset!

Katthuset är tillverkad av högkvalitativ Kika-gran. Fötterna har utrustade med plastskydd för att minimera risken att repa underlaget och kan justeras i höjd för att passa både små och stora katter. Katthuset är målat i en skyddande träfärg för att hålla längre.

Katthuset levereras omonterad. Monteringsanvisningar ingår.

Teknisk specifikation

Längd: 57 cm
Bredd: 45 cm
Höjd: 43 cm