Katt

Katter är ett av människans mest populäraste husdjur. Hos Lantbutiken hittar du bland annat produkter som aktiverar din katt och stimulerar dess miljö. Vi har klösträd i olika storlekar med och utan leksaker, drickfontäner och hammockar. Katter klarar sig oftast bra själva längre stunder, och vid de tillfällena är det bra om katten kan aktivera sig. Vårt stora klösträd har tre plan som katten kan både sova, leka och gömma sig i. Vårt mindre klösträd placeras i ett hörn och har även en leksak som katten kan leka med. Katter gillar att kunna dra sig undan, både när de är trötta och när de är rädda. Vi har kompletterat vårt sortiment med ett katthus som passar perfekt för detta ändamål.

Allt du behöver för din katts välbefinnande

Utforska vårt breda sortiment av kattprodukter för en lycklig katt

Välkommen till Lantbutiken - din kompletta källa för att ta hand om din katt. Upptäck vårt omfattande sortiment av högkvalitativa produkter som är utformade för att främja din katts välbefinnande och skapa en harmonisk miljö för dig och din trogna följeslagare.

Kattbäddar och sovplatser för vila och avkoppling

Ge din katt en bekväm plats att vila och koppla av genom att utforska vårt sortiment av kattbäddar och sovplatser. Vi erbjuder olika storlekar, stilar och material för att passa din katts individuella preferenser. Med våra kvalitetsprodukter kan du säkerställa att din katt får en trygg och mysig plats att slappna av på.

Kattleksaker för stimulering och underhållning

Håll din katt aktiv och engagerad med vårt varierade utbud av kattleksaker. Våra leksaker är speciellt utformade för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter och främja fysisk aktivitet. Oavsett om det är interaktiva leksaker, kattleksaker med kattmynta eller plyschleksaker, kan du hitta allt du behöver för att ge din katt en rolig och underhållande lekmiljö.

 

 Tillbehör och vårdprodukter för kattens välmående

Utöver grundläggande behov erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör och vårdprodukter för att ta hand om din katts välmående. Utforska vårt sortiment av borstar, kattsele, kloklippare, fästingplockare, kattmöbler och mycket mer. Våra katt-tillbehör är noggrant utvalda för att tillgodose olika behov och för att skapa en stimulerande och bekväm miljö för din katt.

För att hålla din katts päls i toppskick erbjuder vi ett urval av borstar och kammar som hjälper till att hålla pälsen ren, mjuk och fri från tovor. Våra kloklippare är utformade för att underlätta klippningen av kattens klor på ett säkert och skonsamt sätt. Om du har en kattunge hittar du även lämpliga leksaker som främjar deras naturliga leklust och stimulerar deras utveckling. Vi har också kattsele och kattkoppel för dig som vill ta med din katt på promenader eller utforska utomhusmiljön tillsammans.

Kattmöbler för en lekfull miljö

För att skapa en rolig och varierad miljö för din katt erbjuder vi även kattmöbler och klätterträd i olika storlekar och utföranden. Dessa möbler ger din katt möjlighet att klösa, leka och klättra samtidigt som de erbjuder en mysig plats för vila och avkoppling.

 

På Lantbutiken är vi engagerade i att erbjuda högkvalitativa produkter som främjar kattens välmående och skapar en harmonisk miljö för både dig och din katt. Utforska vårt sortiment av katttillbehör och vårdprodukter för att ge din katt den omsorg den förtjänar. Vi är din pålitliga partner för allt som rör katter.

Läs mer
Rekommenderade
8 produkter
  • {"id":"b-47-81564","name":"Katthus Rustica Trä 57 x 45 x 43 cm","category":"Hund, Katt & Kanin /Katt","price":"519"}
  • {"id":"b-47-81563","name":"Katthammock Grå 45 x 30 cm","category":"Hund, Katt & Kanin /Katt","price":"159"}
  • {"id":"b-47-80833","name":"Foder- och vattenautomat 0,65 L","category":"Hund, Katt & Kanin /Hund/Tillbehör till hund","price":"39"}
  • {"id":"b-47-81535","name":"Klösträd Fridolin","category":"Hund, Katt & Kanin /Katt","price":"659"}
  • {"id":"b-47-82526","name":"Klösbräda för hörn","category":"Hund, Katt & Kanin /Katt","price":"339"}
  • {"id":"b-47-82497","name":"Fästingplockare Smartick","category":"Hund, Katt & Kanin /Hund/Skötsel & vård","price":"39"}
  • {"id":"b-47-80850","name":"Dricksfontän Cat Mate","category":"Hund, Katt & Kanin /Katt","price":"469"}
  • {"id":"b-47-80851","name":"Filter till 47-80850 Cat Mate Dricksfontän 2-pack","category":"Hund, Katt & Kanin /Katt","price":"129"}