Kompost

Något som hela tider växer i popularitet är att ta vara på hushållsavfall och trädgårdsavfall genom att kompostera det! Genom att använda en kompost får man ett perfekt jordförbättringsmedel och näringsrik planteringsjord helt på egen hand, samtidigt som du bidrar till en bättre miljö. I vår året runt-kompost från kvalitetsmärket GreenLine håller du i­ gång kompostprocessen ner till temperaturer på -15 grader med hjälp av de smarta tillbehören så som luckringsstav och kompostströ.

Kompostera

Det är enkelt att kompostera! Det svåra kan vara att komma igång. På Lantbutiken hittar du allt du behöver för att starta upp din kompostering. 

Kompostering är perfekt sätt att ta hand om överblivet hushållsavfall eller trädgårdsavfall. Det är en del av ett kretsloppssystem där det organiskt avfallet bryts ned på ett naturligt sätt av mikroorganismer, svampar och bakterier och större organismer till exempel maskar. Och det bästa av allt är att du producerar ett perfekt jordförbättringsmedel och näringsrik planteringsjord helt på egen hand! 

 

Produkter du behöver för att kompostera

På Lantbutiken har vi produkterna för att just du ska komma igång med din kompostering. Du hittar både  kompostbehållare för åretruntbruk, kompostströ och luckringsstav från kvalitetsmärket Greenline. 

Läs mer
Rekommenderade
4 produkter
  • {"id":"b-47-971110","name":"Kompostbehållare Master 375 l svart","category":"Hem & Trädgård /Kompost","price":"1519"}
  • {"id":"b-47-971002","name":"Paket Kompost","category":"Hem & Trädgård /Kompost","price":"2029"}
  • {"id":"b-47-971422","name":"Luckringsstav Thermo","category":"Hem & Trädgård /Kompost","price":"116"}
  • OUTLET
    {"id":"b-50-562484","name":"Kompostgaller 450 l","category":"Hem & Trädgård /Kompost","price":"155.40"}