Foderbox för häst

Foderhäck med täta galler för småbal och lösfoder.

Läs mer
3 488 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-44 22 00.
Art. nr 34-FHK05

Smidig foderbox för häst

En liten och smidig foderhäck med täta galler som gör att det tar lite längre tid för hästen att äta. Foderhäcken har en botten med distans mot underlaget vilket gör att grovfodret inte ligger direkt på marken. Locket sitter fast i löpöglor på båda långsidorna och sjunker i samband med fodret. Locket kan demonteras om så önskas.

• L x B x H 115 x 65 x 60 cm

• Avstånd mellan gallerpinnarna 6,5 cm

Viktigt att tänka på vid val av foderhäck till häst

Även om hästen är ett djurslag så finns det många olika rastyper och därmed rasbeteenden från långa nervtrådar till korta explosiva nervtrådar. Du känner din hästras bäst och dess beteende och vi ber dig att tänka till kring hur hästen reagerar i olika sammanhang där en foderhäck är inblandad så inga skador uppstår. Hur många hästar som ska samsas kring en foderhäck är avgörande för storlek av foderhäck och hur många foderhäckar som är lämpligt, tänk på att ju trängre det är runt en foderhäck desto större risk för skador. Du är själv ansvarig för valet av foderhäcksmodell då du känner din häst bäst.

  • {"id":"b-47-1321604","name":"Nät för rundbalar, SlowFeeder","category":"Häst/Foderförsörjning Häst/Hönät ","price":"1290"}
  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Markarmering plastmatta","category":"Häst/Hage & Stängsel /Tillbehör ","price":"39"}

Relaterade produkter