Foderhäck med tak och täckta bogstöd för häst

Foderhäck med tak inklusive fotbågar och täckta bogstöd.

Läs mer
19 988 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 34-FHBTN

Foderhäck med tak och täckta bogstäd

• 12 st foderplatser

• Täckta bogstöd

• Justerbar takhöjd

• 3 st fotbågar ger bra stabilitet

• Öppning för ilastning av bal 181 cm

Foderhäck för häst med 12 platser. Häcken är speciellt framtagen med hänsyn till säkerhet och funktion. Taket är försett med en skyddsbåge av rör för att inte hästarna ska ta skada mot takets kanter. Bogstöden är täckta och mellanrummen anpassade för att minska risken att hästen fastnar. Från marken till botten av bogstöden är det 65 cm, och till toppen på bogstöden är det 132 cm. CC-måtten mellan bogstöden mäter 59 cm. Mellan underkant på gallergrinden och botten är det 45 mm, mellan gallergrinden och hörnstolpar är det 60 mm. Foderhäcken har pallgaffelfästen för att du enkelt ska kunna lyfta och eller flytta den.

Påfyllning av foder görs enkelt genom en av de fyra öppningsbara grindarna. Bredden på öppningen är 181 cm och du får plats med både storbalar och rundbalar i foderhäcken. Taket är justerbart i höjdled, 30 cm, och skyddar mot regn så att fodret håller sig fräscht längre. Tre fotbågar gör att foderhäcken står stadigt och inte sjunker ner i marken under blöta förhållanden. Hela foderhäcken är galvaniserad för lång livslängd.

Levereras omonterad.

Viktigt att tänka på vid val av foderhäck till häst

Även om hästen är ett djurslag så finns det många olika rastyper och därmed rasbeteenden från långa nervtrådar till korta explosiva nervtrådar. Du känner din hästras bäst och dess beteende och vi ber dig att tänka till kring hur hästen reagerar i olika sammanhang där en foderhäck är inblandad så inga skador uppstår. Hur många hästar som ska samsas kring en foderhäck är avgörande för storlek av foderhäck och hur många foderhäckar som är lämpligt, tänk på att ju trängre det är runt en foderhäck desto större risk för skador. Du är själv ansvarig för valet av foderhäcksmodell då du känner din häst bäst.

  • {"id":"b-47-1321604","name":"Nät för rundbalar, SlowFeeder","category":"Häst/Foderförsörjning Häst/Hönät ","price":"1290"}
  • {"id":"b-47-1321606","name":"Hönät för rundbalar, upphängningsbart, SlowFeeder","category":"Häst/Foderförsörjning Häst/Hönät ","price":"890"}
  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Markarmering plastmatta","category":"Häst/Hage & Stängsel /Tillbehör ","price":"39"}

Relaterade produkter