Foderhäck med tak för får

Storbalsfoderhäck med justerbara fodergrindar, 22 platser.

Läs mer
12 488 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-44 22 00.
-
+
Art. nr 34-SFTN

Storbalsfoderhäck med justerbara fodergrindar för får

Den här galvaniserade fårfoderhäcken har 22 st foderplatser. Användning och anpassning När du ska fylla på foderhäcken öppnar du den bakre gaveln och lyfter in balen. Sidogrindarna är justerbara för att kunna anpassas efter balens storlek samt minska avståndet till fodret allt eftersom djuren äter. Grindarna har ett uppsamlingstråg för att minimera foderspillet.

Taket är justerbart i höjdled och du kan reglera vilken höjd du har på taket för att få bästa skydd. Fotbågarna gör att foderhäcken står stadigt samtidigt som dom är ställbara och ger möjlighet att justera utfodringshöjden. Förflyttning görs med traktorns trepunkt utrustad med hålbom. Det blir helt enkelt ekonomiskt att använda foderhäck! Fotbågarna gör att foderhäcken står stadigt samtidigt som dom är ställbara och ger möjlighet att justera utfodringshöjden.

Förflyttning görs med traktorns trepunkt utrustad med hålbom.

Teknisk specifikation

22 st foderplatser
Anpassad till 120 cm ø rundbal
Justerbara fotbågar som ger bra stabilitet
Justerbara fodergrindar
Justerbar takhöjd
Uppsamlingstråg - minimerar spill

Rätt storlek spar tid

Denna foderhäck är speciellt anpassad för att rymma en 120 cm ø rundbal. Att sätta ner balen direkt i foderhäcken är ett effektivt sätt att spara tid vid utfodring. Eftersom 120 diameters balar räcker längre fyller du på mer sällan och frigör tid till annat; en långsiktigt populär investering. Öppna den bakre gaveln och lyft in balen. Sidogrindarna är justerbara för att kunna anpassas efter balens storlek samt minska avståndet till fodret allt eftersom djuren äter. Minska foder spill När du utfodrar dina får med grovfoder blir det en hel del spill, en välbeprövad metod att minimera foderspillet är att använda foderhäck.

Förbättra hälsan på dina får

Du höjer även hygienen vid foderplatsen eftersom det minskar risken att fåren får i sig delvis nertrampat foder. Hälsa är en långsiktig investering både ekonomiskt samt för att spara tid och energi. Taket är justerbart i höjdled och du kan reglera vilken höjd du har på taket för att få bästa skydd.

  • {"id":"b-47-1321604","name":"Nät för rundbalar, SlowFeeder","category":"Häst/Foderförsörjning Häst/Hönät ","price":"1290"}
  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Markarmering plastmatta","category":"Häst/Hage & Stängsel /Tillbehör ","price":"39"}

Relaterade produkter

  • {"id":"b-34-SFZ","name":"Foderhäck för får, 24 platser","category":"Får/Foderförsörjning ","price":"3290"}