Foderhäck för får, 24 platser

Foderhäck för får och lamm, 24 platser. Med utbytbara foderribbor.

Läs mer
4 113 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 34-SFZ

Foderhäck för får med utbytbara foderribbor

Praktisk och stabil foderhäck för får med foderribbor tillverkade av rör med en dimension på 20 x 1,5 mm. Foderhäcken fungerar utmärkt för både får och lamm och tack vare de snedställda foderribborna har fåren ingen möjlighet att ta sig in i foderhäcken. Hela foderhäcken är galvaniserad vilket ger en längre livslängd.

Foderhäcken är rund med en diameter på 1,7 meter. Det finns därmed gott om plats för hela balar. Placera balen på marken på önskad plats, för sedan foderhäcken över balen. Foderöppningarna är 21,5 cm och anpassade för både får och lamm. Total höjd är 92 cm, varav sargen är 28,5 cm hög.

Foderhäcken är konstruerad med flera monterbara delar för att du enkelt ska kunna byta ut slitage- och reservdelar. Tack vare detta får du en foderhäck med längre livslängd. Detaljerna i plast i foderhäckens övre del gör den säkrare för dina får och mer hållbar för yttre påverkan från väder.

En foderhäck är en bra investering eftersom du minskar på nedtrampat foder och spill. Du sparar därmed både på foder och utgifter. Du minskar också på risken för kontaminerat foder.

Foderhäcken består av fyra stycken sektioner och levereras omonterad i två kolli. Foderhäcken består av flera delar som kräver montering. Detta beror på att vissa slitagedelar är utbytbara för att möjliggöra en längre livslängd.

Teknisk specifikation

Antal platser: 24 st (21,5 cm)
Höjd: 92 cm (varav sarg 28,5 cm)
Diameter: 170 cm ø
Rördimension: 20 mm
Vikt: 47 kg
Utbytbara foderribbor

 
  • {"id":"b-47-1321604","name":"Nät för rundbalar, SlowFeeder","category":"Häst/Foderförsörjning Häst/Hönät ","price":"1290"}
  • {"id":"b-47-1321606","name":"Hönät för rundbalar, upphängningsbart, SlowFeeder","category":"Häst/Foderförsörjning Häst/Hönät ","price":"890"}
  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Markarmering plastmatta","category":"Häst/Hage & Stängsel /Tillbehör ","price":"39"}

Relaterade produkter

  • {"id":"b-34-SFTN","name":"Foderhäck med tak för får","category":"Får/Foderförsörjning ","price":"9990"}