Vildsvinsstängsel, 50 m

Vildsvinsstängsel 50 meter med 3 st. stängseltrådar.

Läs mer
1 113 kr Inkl. moms
I lager
Art. nr 47-27215

Vildsvinsstängsel 50 meter

Vildsvinsstängsel används för att hålla vildsvin borta från sina marker. Detta stängsel är en perfekt lösning som förhindrar att de tar sig in på dina områden.

Nätet är färdigmonterad i dess tillhörande stolpar. Det enda du behöver göra är att rulla ut det och fästa stolparna kring området du vill skärma av.

Från marken till nätets nedre del är det 22 cm, men tänk på att röja undan gräs och annan vegetation som växer under nätet för att få ut så mycket som möjligt av elen.

Tänk på att gräs och annan vegetation som ligger emot eltråden försämrar resultatet. Det är därför bra att röja undan gräs och annat som ligger emot stängslet för bästa resultat. Från marken upp till den nedersta tråden är det 22 cm och gott om plats för att röja utan att behöva plocka isär nätet.

Stolparna är tillverkade av glasfiber vilket ger en bättre hållbarhet. Avståndet mellan dem är ca. 4,5 meter. Stolparna är vädertåliga och i blå färg och därför väl synliga för vildsvin.

Vill du utöka området med elstängsel kan du enkelt seriekoppla flera stycken nät. I leveransen ingår ett skarvbleck för just detta.

Totalt på nätet finns 3 stycken á 0,30 mm trådar med hög ledningsförmåga samt vertikala titantrådar med 60 cm mellanrum.

Elaggregat säljs separat. Vi rekommenderar att inte välja ett aggregat som går på batteri, då detta riskerar att bli för svagt. 
Här kan du se alla våra elaggregat.

Teknisk specifikation

Stolphöjd: 90 cm
Antal stolpar: 12 st.
Längd: 50 meter
Trådarnas avstånd från marken: 22 cm, 41 cm, 63 cm
Avstånd mellan stolpar: Ca. 4,5 m