Äggkläckningsmaskin Brinsea Mini II EX

Tillfälligt slut. För leveransbesked, kontakta en säljare på 0511-442200
SKU
49-13276

Äggkläckningsmaskin med automatisk vändning från Brinsea!

Skriv din recension

Äggkläckningsmaskin, Brinsea Mini II EX, automatisk

OBS!
Om du planerar att kläcka ägg, tänk på att alltid beställa hem äggkläckningsmaskinen först. Rekommenderat är att alltid testköra äggkläckningsmaskinen och dess funktioner utan ägg innan du sätter igång med din äggkläckning.


Äggkläckningsmaskinen Mini II EX är en högkvalitativ maskin från engelska Brinsea, ett välkänt varumärke inom äggkläckning. Alla maskiner som Brinsea sätter på marknaden genomgår en kvalitetssäkring för att garantera att du som kund blir nöjd med ditt köp. Denna maskin är modell i en serie av tre, MINI II ECO, MINI II ADVANCE och MINI II EX. 

Denna äggkläckningsmaskin är den perfekta äggkläckaren med automatisk vändning av äggen och digital display för avläsning av temperatur och luftfuktighet för dig som kläcker i mindre skala. Du fyller på vatten utifrån, vilket gör att du slipper lyfta på locket och därmed rubba temperaturen och luftfuktigheten. Dessutom har maskinen automatisk luftfuktighetskontroll och valfri periodisk kylning av äggen. En fördel med denna maskin är att den har ett inbyggt alarmsystem som varnar för temperaturförändringar i maskinen och i rummet maskinen är placerad i. Du kan enkelt övervaka kläckningen genom det genomskinliga locket på maskinen och behöver inte lyfta på locket och därmed rubba temperatur och fuktighet. Fläkten är placerad i toppen av äggkläckningsmaskinen och fördelar temperaturen och luftfuktigheten i maskinen. Filmen nedan instruerar en maskin i denna serie av äggkläckningsmaskin.

Genom att använda en äggkläckningsmaskin istället för att låta hönan ruva naturligt ökar chanserna för en större procentuell kläckning, 65-85% lyckad kläckning. Observera dock att det är flera olika faktorer som påverkar huruvida kläckningen blir lyckad eller inte och det är därför inte möjligt att ge en exakt siffra på hur resultatet av just din kläckning kommer att se ut.

För mer information om vad du ska tänka på vid äggkläckning, klicka här.


Maskinkapacitet, ca. antal ägg Höns 7 st Vaktel 12 st Anka 7 st Fasan 12 st Teknisk data V/Hz 100-230v, 50/60Hz, 0,5A Effekt 20W (snitt 12W) Dimension 245x245x165 mm
Vikt 1,22 kg CE-märkt Ja Material Biomaster ™ antimikrobiell plast, läs mer genom att klicka här

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.