Flytväst för hund, 8 kg

Flytväst för hundar upp till 8 kg.

Läs mer
186 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 49-806341

Flytväst för hund, 8 kg

En flytväst för hund är en bra investering som ökar säkerheten om ni vistas vid vatten. En flytväst för hund passar bra vid till exempel lekar och träning i eller runt vatten eller om hunden följer med på båtturer. Flytvästen ger hunden extra säkerhet när den vistas i eller runt vatten.

Många hundraser gillar att leka i vatten och många raser är dessutom bra simmare. Att låta hunden spendera tid i vatten och simma ger den dessutom motion. Vet du om att din hund inte gillar vatten, eller om den är ovan är en flytväst en bra investering som ökar säkerheten för din hund om den skulle bli rädd eller försöka fly.

Denna flytväst passar hundar upp till 11 kg och är tillverkad av 100% smutsavvisande polyester. Den fästs enkelt runt hunden mage och hals med hjälp av kardborreband och spänne. Flytvästen har också reflexer som ökar synligheten om ni vistas i mörker. Reflexerna synliggör din hund redan vid 500 meters avstånd. Med öljetthålen kan du enkelt fästa namnbricka eller LED-krage (säljs separat).

Rygglängd: 26 cm

Vikt: Max 8 kg