Flytväst för hund, 23 kg

Flytväst för större hundar upp till 23 kg.

Läs mer
249 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 49-806361

Flytväst för hund, 23 kg

Med en flytväst för hund kan man utöva lekar och träning i och runt om vatten. En flytväst för hund är också ett bra alternativ om hunden är med på till exempel båtresor. Flytvästen fungerar som ett extra lager säkerhet för din hund när ni vistas i eller runt vatten. 

Generellt gillar de flesta hundar att vara i och runt vatten, och många raser är väldigt bra simmare. Att låta hunden simma är dessutom ett bra sätt att ge hunden välbehövlig motion. Är din hund ovan vid vatten eller om du vet med dig att din hund gillar att vara i vatten, är det bra att investera i en flytväst. Då ser du till att hunden alltid har ett extra skydd.

Denna flytväst för hund är anpassad för lite större hundar upp till 23 kg. Flytvästen är tillverkad av 100% smutsavvisande polyester. Flytvästen fästs enkelt runt hundens mage och hals med hjälp av kardborre och spänne.

Flytvästen har också reflexer som ökar synligheten för din hund i mörker. Reflexen syns från ett avstånd på ca.  500 meter. Flytvästen också har ett handtag så att du kan lyfta upp eller rädda hunden om den skulle vara vid fara. Flytvästen har extra öljetthål för namnbricka eller LED-krage (säljs separat).

Rygglängd: 44 cm

Maxvikt: 23 kg