Flytväst för hund, 11 kg

Flytväst för hundar med vikt upp till 11 kg.

Läs mer
238 kr Inkl. moms
I lager
Art. nr 49-806351

Flytväst för hund, 11 kg

Med en flytväst kan din hund säkert utöva lekar och träning tillsammans med dig i och runt vatten. En flytväst är också ett bra alternativ om den följer med på till exempel båtresor. Flytvästen skapar en extra trygghet för både sig själv och dig som ägare när ni vistas i eller runt vatten.

Hundar tycker generellt om att leka i vatten och många hundraser är också bra simmare. Att låta hunden spendera tid i vatten ger dessutom bra med motion. Om din hund inte är van vid vatten, eller du vet att din hund inte gillar att vara i vattnet, är det bra att investera i en flytväst som tillför ett bra skydd mot eventuella olyckor.

Denna flytväst för hund passar hundar upp till 11 kg. Flytvästen är tillverkad av 100% smutsavvisande polyester och fästs enkelt runt hundens mage och hals med hjälp av kardborreband och spänne.

Som ett extra skydd för din hund är flytvästen också utrustad med reflexer så att hunden syns under kvällar och mörka tider på dygnet. Reflexerna syns på ett avstånd av ca. 50 meter. Med öljetthålet kan du enkelt fästa namnbricka eller LED-krage (säljs separat).

Rygglängd: 36 cm

Maxvikt: 11 kg