Mus & Råttfritt MR80 DG2

Mus- och råttavskräckare för effektivt, giftfritt och hygieniskt sätt  hålla undan skadedjur inomhus.

Läs mer
795 kr Inkl. moms
I lager
Art. nr 47-925306

Mus- och råttavskräckaren MR80 DG2 från Silverline

Mus- och råttavskräckaren MR80 DG2 från Silverline är en perfekt produkt för att skrämma bort skadedjur inomhus. Med den unika ljudteknologin Silverlive A-Guard® störs möss och råttors beteenden och kommunikation och därmed håller dem sig borta från området upp till 80 m2.

MR80 DG2 har ett optimerat skydd då centralenheten är utrustad med Duble Guard® som är en kombination av A-Guard® och Electro Pulse®. Electro Pulse® sänder ut elektromagnetiska pulseringar som avskräcker möss och råttor från att använda kabeldragningar som springvägar. Ljudvågorna som varken påverkar människor eller husdjur (ej tama gnagare). Den skapar inte resistent hos de avsedda skadedjuren och ljudvågorna stör inte någon annan elektronisk utrustning.

Tack vare batterifunktionen så går det att använda den på många områden så som husvagnar, förråd och sommarstugor. Produkterna ingår i Silverline® Pest Protect system®. Ett giftfritt och hygeniskt sätt att hålla undan skadedjur. Enheten sätt enkelt in i ett vanligt vägguttag och den verkar direkt, dygnet runt.

Teknisk specifikation:

Höjd: 119 mm
Bredd: 62,5 mm
Djup: 68 mm
Täckyta: 80 m2