Mus & Råttfritt MR130 DG4 IP55

IP55-klassad Mus- och råttavskräckare för tuffare miljöer.

Läs mer
995 kr Inkl. moms
I lager
Art. nr 47-925308

Mus- och råttavskräckaren MR130 DG4 från Silverline® Dubble Guard®

Mus- och råttavskräckaren MR130 DG4 från Silverline® Dubble Guard® är en perfekt produkt för att skrämma bort skadedjur på ett hygieniskt och giftfritt sätt. Med den unika ljudteknologin A-Guard® störs möss och råttors beteenden och kommunikation och därmed håller dem sig borta från en yta upp till 130 m2 från där MR130 DG4 sitter.

MR130 DG4 är IP55 klassad, vilket innebär att den är damm-tålig och spolsäker. Detta inneär att den kan användas i tuffare miljöer såsom garage, källare, vind, stall, krypgrund med flera ställen där det ställs högre krav på produktens tålighet.Enheten sätt enkelt in i ett vanligt vägguttag och den verkar direkt, dygnet runt.

MR130 DG4 har ett optimerat skydd då centralenheten är utrustad med Duble Guard® som är en kombination av A-Guard® och Electro Pulse®. Electro Pulse® sänder ut elektromagnetiska pulseringar som avskräcker möss och råttor från att använda kabeldragningar som springvägar. Ljudvågorna som varken påverkar människor eller husdjur (ej tama gnagare). Den skapar inte resistent hos de avsedda skadedjuren och ljudvågorna stör inte någon annan elektronisk utrustning.

Tack vare batterifunktionen så går det att använda den på många områden så som . Produkterna ingår i Silverline® Pest Protect system®.

Teknisk specifikation:

Höjd: 140 mm
Bredd: 75 mm
Djup: 80 mm
Täckyta: 130 m2