Mus & Råttfritt MR50, batteri

Batteridriven portabel mus- och råttavskräckare för att på ett effektivt sätt hålla undan skadedjuren med ultaljud. Hygieniskt och smärtfritt.

Läs mer
619 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 47-925302

Batteridriven portabel mus- och råttavskräckare

Mus- och råttavskräckaren MR50 Battery från Silverline är en perfekt produkt för att skrämma bort skadedjur inomhus eller där det inte finns vägguttag. Denna är batteridriven och därmed smidig att flytta runt till olika områden.

Med den unika ljudteknologin Silverlive A-Guard® störs möss och råttors beteenden och kommunikation och därmed håller dem sig borta från området upp till 50 m2. Ljudvågor som varken påverkar människor eller husdjur (ej tama gnagare). Den skapar inte resistent hos de avsedda skadedjuren och ljudvågorna stör inte någon annan elektronisk utrustning.

Mus- och råttavskräckaren drivs av 3 st. LR20/D-batterier. Tack vare batterifunktionen så går det att använda den på många områden så som husvagnar, förråd och sommarstugor. Ett giftfritt och hygeniskt sätt att hålla undan skadedjur. Enheten sätt enkelt in i ett vanligt vägguttag och den verkar direkt, dygnet runt.

Teknisk specifikation:

Höjd: 85 mm
Bredd: 61,5 mm
Djup: 28 mm
Täckyta: 50 m2.
Drivs av: 3 st. LR20/D batterier