Kantskärare på hjul

Effektiv och lätthanterlig kantskärare som jämnar till kanten på gräsmattan. Perfekt för att undvika att skära av guidekabeln till robotgräsklipparen.

Läs mer
5 613 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-44 22 00.
Art. nr 27-EK351

Effektiv skärare som ger gräskanterna ett enhetligt utseende

• Justerbart skärdjup i 4 lägen

• Ergonomiskt arbetsredskap 

• Euro 5-motor 

• Bensindriven, en-cylindrig 4-takt

• Justerbara hjul fram och bak 

Släpp fram proffset på gräskanter – Lantbutikens Kantskärare!

Gräskanter angränsar allt som oftast mot grusgångar, gårdsplaner och andra liknande ytor. Gräsets och ogräsets växtkraft är både stark och snabb under vår, sommar och sensommar. Då gäller det att på ett kontinuerligt vis underhålla kanterna så att gräset ej växer över tänkta kanter. Med kantskäraren blir det också lättare att se vart du har guidekabeln till robotgräsklipparen, för att undvika att den klipps av.

Med hjälp av Lantbutikens kantskärare som skär genom gräs, jord och grus, slipper du blåsor i händerna och trött rygg då maskinen med dess effektiva treuddade skärblad gör jobbet åt dig. Trädgård och grusgångar får ett enhetligt och prydligt slutresultat när kanterna underhålls.

Anpassa kantskäraren efter din trädgård

Kör enkelt hjulen utanför gräskanten och bladet hamnar perfekt i linje för att skära bort gräskanten. Hjulen är justerbara i höjdled så du lätt kan anpassa efter hur hög kanten är. De två däcken i fram går att justera i sidled efter terräng och behov av stabilitet. Däcken i bak går att justera höjdmässigt vid exempelvis höga kanter.

Skärdjupet justeras enkelt via styrhandtagens spak med totalt 4 lägen. Det går även att justera höjd på hjulen, detta görs på kantskärarens chassi. Vinkeln på skärbladet går att justera 25 grader.

Kantskäraren har en säkerhetsspärr som man måste hålla nere för att kunna driva kniven. Detta för att öka säkerheten vid körning. Motorn stannar när du släpper säkerhetsspärren på styret. 

Tips! Inom trädgårdsbranschen fungerar kantskärare även bra för att spåra ur till kabel för robotgräsklippare.

Som med alla Lantbutikens produkter gäller det att följa säkerhetsinformationen och instruktionsmanualen, samt använda sunt förnuft. Då kommer ni att få många års trevlig användning av kantskäraren.

Relaterade produkter

  • {"id":"B-27-FT351","name":"Grästrimmer på hjul","category":"Hem & Trädgård /Redskap & Verktyg /Trädgårdsmaskiner ","price":"3990"}