Foderhäck för häst och nöt, 1,25 m ø

Foderhäck med canvastyg 1,25 m ø.

Läs mer
2 113 kr (3 738 kr) Inkl. moms
I lager
Art. nr 34-FRCV

Foderhäck med canvastyg för häst och nöt, 1,5 m ø

En praktisk foderhäck som passar bra för dig utfodrar dina hästar och nötkreatur i hagen eller ute på betet. Foderhäcken består av en varmgalvaniserad stålram samt ett canvastyg som monteras runt ramen. Tack vare canvastyget blir denna foderhäck både lätt att flytta och smidig att hantera.

För att inte riskera några stickskador är foderhäckens fästen infällda och därmed dolda. Foderhäckens bultar är täckta med mutter som har slätt huvud. Canvastyget är mjukt och därför skonsamt mot djuret om det skulle råka gå emot det.

Foderhäckens innermått är 1270 mm. Hela foderhäcken består av totalt sex stycken sektioner som fästs i varandra. Canvastyget fäster du runt om ramen. Med sin lätta vikt på 32,8 kg är foderhäcken lätt att transportera och flytta på, så du kan enkelt placera den på en plats där du tycker det det passar bäst.

Viktigt att tänka på vid val av foderhäck

Du känner dina djur bäst och dess beteende och vi ber dig att tänka till kring hur djuret reagerar i olika sammanhang där en foderhäck är inblandad så inga skador uppstår. Hur många djur som ska samsas kring en foderhäck är avgörande för storlek och hur många foderhäckar som är lämpligt. Tänk på att ju trängre det är runt en foderhäck desto större risk för skador. Du är själv ansvarig för valet av foderhäcksmodell då du känner dina djur bäst.

Teknisk specifikation

Höjd: 67 cm
Vikt: 29 kg
Antal sektioner: 6 st

  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Markarmering plastmatta","category":"Häst/Hage & Stängsel /Tillbehör ","price":"39"}