Äggkläckningsmaskin, Fiem MG200/300, automatisk

I lager
SKU
49-4493
CA. 3-5 ARBETSDAGAR

Äggkläckningsmaskin MG200/300 från italienska Fiem med digital display och automatisk vändning!

Skriv din recension

Äggkläckningsmaskin Fiem MG200/300 med automatisk vändning av äggen.

Fiem är en välkänd äggkläckningstillverkare med god kvalitet och med flertalet alternativ av äggkläckningsmaskiner.

Fiem MG200/300 passar för 200 hönsägg och du kan med fördel använda extra kläckningsback och få plats med ytterligare 100 ägg. Äggkläckningsmaskinen fungerar även för andra djur så som vaktel, anka och kalkon. Detta är en äggkläckningsmaskin som passar bra för dig som kläcker större mängder ägg, men är ingen mer avancerad användning i förhållande till de mindre maskinerna. Att välja en automatisk äggkläckningsmaskin underlättar för dig som användare då du inte behöver tänka på att själv vända äggen manuellt varje dag, maskinen sköter det till dig! Maskinen är utrustad med en digital display där du kan avläsa temperatur och luftfuktighet. Termostaten i maskinen är en högkvalitativ högprecisionstermostat som ser till att temperaturen regleras automatiskt och fläkten som är monterad inuti maskinen fördelar temperaturen i hela äggkläckningsmaskinen. Justerbar ventilation och alarm finns i maskinen som varnar för temperatur- och fuktighetsförändringar.

Fuktigheten i maskinen kan regleras automatiskt genom att köpa till en extern vattenpump och inne i maskinen finns en vattenbehållare med flottör. Det finns även ett fönster i maskinen som gör att du lätt kan övervaka din kläckning.

Genom att använda en äggkläckningsmaskin istället för att låta hönan ruva naturligt ökar chanserna för en större procentuell kläckning, 65-85% lyckad kläckning. Observera dock att det är flera olika faktorer som påverkar huruvida kläckningen blir lyckad eller inte och det är därför inte möjligt att ge en exakt siffra på hur resultatet av just din kläckning kommer att se ut.

För mer information om vad du ska tänka på vid äggkläckning, klicka här.

Maskinkapacitet, ca. antal ägg Höns 200 st Vaktel 900 st Anka 200 st Kalkon 180 st Gås 48 st Rapphöns 900 st Fasan 240 st

Teknisk data V/Hz 220-240/50-60 Effekt 250 W
Längd 530 mm Bredd 740 mm Höjd 620 mm
Vikt 40 kg
Material Skiktat material med laminerad yta

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.