Kellfri Grinden, 10-pack

Galvaniserad och flyttbar grind med fotbåge, 10-pack.

Läs mer
13 625 kr Inkl. moms
I lager
-
+
Art. nr 25-300160-10

En av Sveriges mest populära grindar - 10 pack!

Kellfrigrinden har plattovala rör som ger robust konstruktion och som tål trycket från även de tunga djuren. Grinden har även U-böjda rör i toppen som minskar skaderisken om ett djur skulle försöka bryta sig ut. Ändrören i botten förhindrar att grinden sjunker ner i marken. Grinden är vändbar och mellanrummet mellan mark och första staget minskar risken från att kalvar som lägger sig ner hamnar på fel sida av grinden när de reser sig. Grinden kopplas enkelt till fler grindar med låskedja. Grindsystemet är stabilt och flyttbart vilket gör det enkelt att bygga insamlingsfållor, drivgångar eller boxar.

Under vintern kan grindarna med fördel byggas ihop till rastgårdar eller fungera som inredning i lösdriftshallar. Grinden har plattovala rör som ger extra stark konstruktion.

Grinden är 170 cm hög. Grindfotötterna fungerar som medar och ser till att grinden inte sjunker ner i marken. Grinden låses med kättinglåsning som underlättar vid koppling till fler grindar. Smart konstruktion i varje detalj.

Grindarna är galvaniserade för lång livslängd.

Teknisk specifikation

Rörkonstruktion: 50/30 mm
Totaltbredd: 3000 mm
Totalthöjd: 1700 mm
Vikt: 36 kg

Populära produkter

  • OUTLET
    {"id":"b-47-2714301","name":"Varningsskylt SWEDGUARD","category":"Häst/Hage & Stängsel /Tillbehör ","price":"23.40"}