NYHET

Muurikka Stekhällsset PRO 100 cm

Komplett stekhällsset från Muurikka på 100 cm ø med gasolbrännare.

Läs mer
11 938 kr Inkl. moms
I lager
Art. nr 30-54120200

Muurikka Stekhällsset PRO 100 cm ø

Muurikka Stekhällsset PRO 100 cm i ø är en imponerande stekhäll med gasolbrännare som är idealisk för att tillaga mat till en större familj eller ett sällskap. Med sin generösa diameter på 100 cm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att tillaga mängder av mat samtidigt. Denna stekhäll är perfekt för utomhusaktiviteter som trädgårdsfester, campingresor eller andra tillfällen då du vill laga mat utomhus och imponera på dina gäster.

Den kraftfulla D-500 Pro gasolbrännaren har en effekt på 21 kW, vilket garanterar snabb och jämn uppvärmning av hela stekhällen. Den är utrustad med tre gasolringar som kan justeras steglöst oberoende av varandra, vilket ger dig fullständig kontroll över värmen. Du kan enkelt anpassa värmen för olika delar av stekhällen och tillaga olika rätter samtidigt med olika temperaturbehov. Detta gör det möjligt att till exempel steka kött i mitten där värmen är högre, samtidigt som du tillagar grönsaker på kanterna med en mildare värme.

Stekhällen är tillverkad av hållbart och robust stål av hög kvalitet. Den levereras med ett fast vindskydd i stål som hjälper till att skydda lågorna från vind och ger extra säkerhet vid användning. Dessutom kommer den med tre avtagbara ben som ger stabilitet när du placerar den på marken eller andra ytor. Stekhällen är utformad för att vara enkel att transportera och förvara, och den levereras med ett praktiskt skyddsöverdrag för att skydda den när den inte används.

Det finns också ett omfattande utbud av tillbehör tillgängliga för Muurikka-grillpannor, inklusive wok- och paellapannor samt en rökbehållare, som kan användas tillsammans med gasolbrännaren. Du kan anpassa setet med olika tillbehör för att matcha dina specifika behov och önskemål.

Till setet behöver du en regulator och tillhörande slang med ett invändigt mått på minst 10 mm. Om du inte har det sedan tidigare behöver du komplettera med det.

Att tänka på innan du använder din Muurikka Stekhäll

Rengör den nya pannan genom att tvätta den med milt tvättmedel eller hett vatten, hetta upp pannan så att den torkar och ge den följande fettbehandling genast efter rengöringen: Smörj pannan eller stryk ut Muurikka Silava tunt och jämnt över hela ytan. Det får inte komma tjockt med fett på pannans botten därför att fett brinner till en ojämn massa när det hopar sig. Hetta upp pannan på gasbrännaren, i elgrillen eller på kolbädd så att fettet mörknar och torkar åtminstone mitt på pannan. Du kan tvätta pannan igen och fettbehandla den igen vid behov. Du kan smörja och hetta upp pannan igen tills den blir svart, men detta är inte nödvändigt, pannan kommer ändå småningom att mörkna och patineras ytterligare.

Så här rengör du din Muurikka Stekhäll

Rengör alltid pannan efter användningen. Omedelbart efter användningen är det lättast att rengöra den. Häll en skvätt vatten på pannan, koka upp det och rengör pannan med en spatel och hushållspapper. Torka pannan och smörj stekytan lätt med matolja eller osaltat Muurikka Silava.

Att tänka på vid förvaring av din Muurikka Stekhäll

När pannan ska förvaras under längre tid: Torka och smörj pannan och hetta upp den med Muurikka Silava (upphettningen får fukten att avdunsta och fettet skyddar mot rost). Förvara pannan torrt.

  • NYHET
    {"id":"B-30-54130310","name":"Muurikka Regulatorset 10 mm","category":"Hem & Trädgård /Muurikka/Stekhällar/Stekhäll Gasol","price":"268"}