Vattenautomat Bell till höns

Out of stock
SKU
49-424
CA. 3-5 ARBETSDAGAR

Vattenautomat Bell för enkel vattenhantering! Mycket smidig vattenautomat för anslutning till vattenledning/vattenslang. Används till för höns och andra fjäderfä. Lämplig: till ca. 50-100 höns eller till ca. 200-225 kycklingar.

Skriv din recension

Vattenautomat Bell för enkel vattenhantering!

Detta vattensystem är mycket smidigt och "sköter sig själv". Djuren får hela tiden nytt och fräscht vatten. Vattensystemet används för dig som vill ha en enkelt och lättskött vattensystem. 


Teknisk data:
Antal djur:  ca. 50-100 höns - ca. 200-225 kycklingar. Används också till kalkoner och andra fjäderfä. Montering och funktion: Vattenautomaten Bell kopplas till en vattenslang eller vattenledning. Om vattentrycket är över 4kg/4bar så skall en vattentank/tryckutjämnare användas. Placera vattenautomaten hängandes en bit ovanför marken. Koppla in vattenslangen på 3 meter som medföljer till en annan vattenslang eller till en vattenkran. Vrid sedan på kranen och så har du vatten i vattenautomaten = KLART! Medföljer: 3 meter vattenslang i tålig plast. 2 meter upphängningslina.

Material: - Hårdplast och mycket tålig PP-Plast. Nylon upphängningssnöre. Vattenslang i tålig och kraftig plast. Storlek: - Höjd röd del: 38 cm.Total höjd med den vita delen i skruvad: 57 cm. 

Diameter: 38 cm - Skålens höjd: 3,4 cm. - Vikt: 1,2 kg.
Tillbehör vid vattentryck över 3bar/3kg: Vattentank/tryckutjämnare skall då användas annars så läcker vattenautomaten vatten för det blir för högt tryck. Det brukar vara så att de flesta vattenkoppar, vattenkar etc. tål inte ett vattentryck över 3 kg. Man kan ha 1 st. vattentank/tryckutjämnare för tex. 1 st. till 15 st. vattenautomat Bell. Har man över 15 st vattenautomat Bell rekommenderas 1 st. vattentank/tryckutjämnare till osv.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.