Värmekabel till vattenautomater (5W)

Tillfälligt slut. För leveransbesked, kontakta en säljare på 0511-442200
SKU
49-3820

Mycket smart värmekabel till vattenautomater. Ser till så att inte vattnet fryser i utloppet i en vattenautomat till tex. höns. Effekt: 5 watt.

Skriv din recension

Värmekabel till vattenautomater

Mycket smart värmekabel till vattenautomater. Frysfritt vatten i vattenautomatens hål, ut till där vattnet hamnar i vattenautomaten. Vi erbjuder också en 10 watts värmekabel, men den här 5 watts kabeln räcker många gånger. 10 watts värmekabeln används då det blir riktigt kallt. Funktion: - Kabel monteras enkelt i en vattenautomat och avger sedan värme som gör att vattnet inte fryser i det hål som vattnet kommer ut i vattenautomaten. Kan med fördel kombineras med en värmeplatta med en diameter på 20 cm, 25 cm eller 30 cm.

Påfyllning av vatten: Ta ur sladden till värmekabeln. Fyll på vattnet i vattenautomaten. Sätt tillbaka värmekabeln. Sätt i transformatorn i ett vägguttag igen. Inkoppling: Placera först kabeln i vattenautomaten och sätt sedan in stickkontakten. Det måste vara vatten i vattenautomaten hela tiden, annars kan kabeln med tiden ta skada. Transformator inkopplas i ett 230 volts uttag. Sedan ger transformatorn 12 volt och 5 watt ut, vilket är fullt tillräckligt för att få frysfritt vatten i vattenautomatens vattenutlopp.

  • Längd på inkopplingskabel: 2,2 meter
  • Spänning: Lågspänning 12 volt
  • Ström: 0,5 Ampere
  • Effekt: 5 watt
  • Längd: 40 cm
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.