Ridbaneharv

Ridbaneharv för ATV och fyrhjuling.

Jämna ut och snygga till med en ridbaneharv!

Rejäl, stark och smidig ridbaneharv som klarar allt från att hyvla, harva och vända material. Ridbaneharven är justerbar för att passa de flesta material.

Ridbaneharven är flexibel tack vare sin infästning på gallerrullen och sladdplankan. Genom att ha samma infästning kan du enkelt byta plats på redskapen och anpassa körningen till det specifika underlaget, till exempel om du behöver köra på sand eller grus.

Harven är utrustad med sladdplanka, harvpinnar och gallerrulle. Sladdplankan passar utmärkt vid körning på grövre gropar. Harvpinnarna fungerar bra om du behöver djupharva och gallerrullen ser till att du får en snygg utjämning. Du kan själv anpassa trycket.

Harven är dessutom utrustad med en justerbar sidoskrapa som drar in material och som sedan rtycks ut mot staketet eller sargen, för att sedan dra det tillbaka ut igen. Sidoskrapan har ett stödhjul som löper längs med sargen när du bearbetar spåret. Du kan enkelt byta sida på sidoskrapan om du hellre vill ha den på motsatt sida.

Ridbaneharven är av rejäl konstruktion vilket ger den extra tyngd. Behöver du bearbeta ett tyngre underlag kan du med fördel använda de två viktlådorna som ingår som ger dig extra tyngd. Viktlådorna är 37 x 37 cm och anpassade för exempel stenplattor.

Ridbaneharven dras med ATV eller fyrhjuling utrustade med 50 mm kulkoppling.

Produkten kräver montering.

Ridbaneharven är utrustad med:

2 rader harvpinnar 
21 st harvpinnar 
2 st viktlådor 
Sladdplanka för att jämna till vid grövre gropar 
Gallerrulle för en sista utjämning

Teknisk specifikation

Arbetsbredd: 1500 mm
Diameter: Gallerrulle 250 mm
Hjul: 16x6,5-8
Höjd: Sladdplanka 165 mm
L x B x H: 2200 x 1500 x 850 mm
Längd: Harvpinne 240 mm
Totalbredd: 1670 mm
Vikt: 168 kg
viktlåda: 370 x 370 mm

Läs mer
20 363 kr Inkl. moms
Beställningsvara. För leveransdatum, kontakta oss på 0511-44 22 00.
Art. nr 28-RBH
  • {"id":"b-23-DH","name":"Dolly manuell","category":"Lantbruk & Skog/Redskap till ATV","price":"890"}