Kampanj

Ryggskydd vaxduk beige till höns - Small

I lager
SKU
49-8696
CA. 3-5 ARBETSDAGAR
Special Price 199:- Regular Price 279:-
Erbjudandet gäller till 2019-10-31

Ryggskydd och hönssadel vaxduk beige till höns. Ryggskyddet är avsett för at skydda hönan mot tuppens vassa sporrar vid parning. Används också vid hackning och kannibalism. Storlek: 17x13 cm.

Skriv din recension

Ryggskydd och hönssadel vaxduk beige till höns.

Ryggskyddet är avsett för at skydda hönan mot tuppens vassa sporrar vid parning. Används också vid hackning och kannibalism. Det är ju ofta så att tuppen kan få sin favorithöna och den kan då utsättas extra mycket och bli illa skadad. En hönssadel är en billig och enkel lösning för att skydda dina höns.

Vilken storlek ska du välja? - Ryggskydden är handgjorda därför är måtten är ungefärliga - För att få en så bra storlek som möjligt till din höna, bör du mäta henne. - Särskilt viktig är bredden mellan vingarna. - Ett skydd som är för brett kommer att resa sig över ryggen och därmed inte fungera optimalt. - Skyddet ska ligga plant på hönans rygg. - Längden på skyddet beror dels på var hönan behöver skydd, dels på ryggens längd naturligtvis. - En höna som bara är skadad mellan vingarna behöver kanske inte ett skydd som går hela vägen bak till stjärtfjädrarna. - För hönor med höga stjärtfjädrar finns ett skydd med annan skärning som ger plats för fjädrarna.

Färg: Beige. Material: - Vaxdukstyg med fleece på undersidan. - Sydda med raksöm och har råa kanter.

Storlek: - S - ca. 17x13 cm.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.