Reflexväst Gul till höns

I lager
SKU
49-8258

Reflexväst Gul till höns - För hönsens trygghet! Se till så de syns i mörkret. Västen har också en värmefunktion och en vattenavvisande funktion.

Skriv din recension

Reflexväst Gul till höns - För hönsens trygghet!

Smidigt om de ofta passerar en väg, eller om du vill hitta dem i mörket, bara lys med en ficklampa så ser du dem tackvare reflexerna på väsen.

Funktion: - Bra skydd mot hacknig om hönor ohackar på varandra. - Ser till att hönsen syns i mörkret. - Västen skyddar också till viss del mot regn, blåst, snö och håller de lite varmare. - Trä vingarna på hönan genom hålen och fäst västen med kardborrebandet på framsidan. - Kardborrebandet är justerbart och kan därmed anpassas till olika storlekar på hönsen. Vilket gör att den sitter bra och bekvämt på dina höns.

Material: - Västen innehåller ett kroppsvärme material, ett fodrat material kallat NASA godkänt Flectalon för isolering mot kyla och för att hålla värmen. - Tyget har även an andningsfunktion för bra ventilation. - Reflexband som är över hela ryggen och sidan.

Användning: - Använd västen på höst och vinter. - Ta av västen inför natten, så den inte är i vägen då de ska sova. - Använd inte västen då det är för varmt ute.

Färg: gul

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.