Grästrimmer på hjul

I lager
SKU
27-FT251

Håll rent på gräs, ogräs och sly på lätt- och svåråtkomliga ställen.

Skriv din recension

En stark trimmer på hjul för snabbt fint resultat

• Lättmanövrerad och stor precision
• Justerbar klipphöjd i 5 lägen
• Kraftfull Euro 5-motor
• Bensindriven, en-cylindrig 4-takt
• Klippbredd 560 mm

Ett uppskattat arbetsredskap på många gårdar

En grästrimmer på hjul är perfekt för den som har gräsytor där en vanlig trimmer blir för påfrestande att gå med. Den ger snabbt ett fint resultat och är ett välkomnande redskap hos många gårdar, stall och entreprenader inom trädgård och park.

Med Kellfris kraftfulla hjultrimmer kan du enkelt trimma längs hus, under elstängsel och staket, runt stolpar och träd. Ett perfekt hjälpmedel för att få bort oönskad vegetation på stora gräsytor med högt gräs. De stora och smala hjulen parerar ojämnheter på ett smidigt sätt och möjliggör användning även i lite tuffare miljöer. Hjulen på 14 tum gör att trimmern blir mer lättmanövrerad och ökar även precisionen.

Ergonomi och styrka

Grästrimmer på hjul är en unik kombination av gräsklippare och trimmer. Till skillnad från en vanlig höftburen trimmer så är denna trimmer på hjul mer ergonomisk och skonar din rygg. Den är starkare än de allra flesta höftburna trimmers på marknaden med sin bensindrivna och kraftfulla Steg 5-motor. En ovärderlig hjälpreda på många gårdar.

Användning

Du kan lätt justera klipphöjden i fem olika lägen efter just din terräng. Den hjulgående trimmern körs som en gräsklippare med ett brett handtag där bland annat koppling och säkerhetsbygeln sitter. Som en säkerhetsåtgärd måste alltid säkerhetsbygeln, även kallad dödmansgrepp, vara nedtryckt för att grästrimmern ska kunna köras.

Trimmern har ett sidoskydd och en klippbredd på hela 560 mm som enkelt trimmar rent på grönytorna effektivt, ergonomiskt och på ett säkert sätt.

Tips! Trimma alla ytor där du inte kommer åt med grästrimmer på hjul med vår batteridrivna grästrimmer och/eller röjsåg.

Gå gärna in och se filmen där vår föregående modell visar hur en hjulgående grästrimmer  arbetar på ett effektivt sätt. Den modell som visas här har uppdaterats med olika prestandaförbättringar och har den nya kraftfulla Steg 5-motorn.

Trimmertråden byts enkelt ut genom att fästa genom en bygel (se detaljbilder).

Läs noga igenom all säkerhetsinformation om produkten innan användning och följ alltid instruktionsmanualen. Genom att använda sunt förnuft, följa anvisningarna och ta hand om din produkt så kommer din trimmer hålla i många år.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.