Om Lantbutiken Sverige AB.

Om Lantbutiken Sverige AB

Vårt team

Bent
Säljare
bent på lantbutiken

August
Säljare


Matilda
Administration

Emmie
Administration


Elin
SäljareNiklas
Lageransvarig
Niklas Lantbutiken

Maria
Produkt & Sortimentansvarig

maria@lantbutiken.se

Per
E-handelsansvarig

per@lantbutiken.se

Elin
Säljare


Om oss


Lantbutiken.se drivs av företaget Lantbutiken Sverige AB och startades 2009. Ända sedan start har vi haft som mål att kunna erbjuda ett brett sortiment med attraktiva produkter, i hög kvalitet. Vår verksamhet ligger i Malmö och vi skickar samtliga produkter över hela Sverige. Vårt mål är att bli Sveriges största nätbutik som erbjuder produkter till de som bor på landet.


Vår ambition är att alltid vara behjälpliga och du är välkommen att höra av dig till oss vid eventuella frågor och funderingar. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd!

Historien om Lantbutiken.se


Grundidén till e-butiken kom från att Anders Bengtsson tillsammans med sin far Erland Bengtsson hade uppfunnit stängselöppnaren. Anders såg möjligheten att inte bara sälja en produkt utan att bli en komplett nätbutik för de som bor på landet.

Anders är son till en lantbrukare och uppväxt på en gård i Västra Götaland. Det har haft en stor betydelse för hela företagets utveckling, då Anders redan från start har haft ett intresse för de produkter som säljs och att Anders tidigt insåg vilka produkter lantbrukare hade behov av.

Lantbutikens verksamhet startade i en lägenhet i Gislaved 2009 av två unga entreprenörer, Anders Bengtsson och Niklas Dillberg. Båda utvecklingsingenjörer och med ett allmänt intresse för teknik, marknad och ekonomi. I tidigt skede, en månad efter start av Lantbutiken.se, blev Anders 100% ägare och Niklas fortsatte i andra projekt.

I början riktades e-butiken enbart mot lantbrukare. Idag har kundkretsen utökats till allt ifrån privatpersoner, kommuner, samt stora och mindre företag inom diverse områden. Exempelvis byggföretag, skolor, mjölkgårdar, mekaniska verkstäder, hantverkare, mediaföretag, forskningsinstitut/laboratorier, stuterier, fåruppfödare, hönsägare och hundägare. 

- Det är riktigt kul att vi lyckats så bra som vi gjort. Konkurrensen är tuff på internet idag och det gäller hela tiden att ligga steget före och se nya möjligheter. Jag tror att nyckeln till vår framgång är att vi har stor kunskap om våra produkter samt att vi vet vad våra besökare har för behov och vilka produkter de söker. Den klart viktigaste faktorn till att vår e-butik blivit så populär är att vi från dag ett alltid erbjudit personlig service och att vi alltid försöker hjälpa till. Vi ser fram emot att fortsätta att utvecklas med våra besökare och kunder och vi har en mycket spännande framtid framför oss.

Sedan 2016 ägs Lantbutiken av börsnoterade Volati. För oss och er som kund innebär det att vi har tillgång till fler produktområden och kan erbjuda ett bättre och större sortiment av produkter. Vi håller samma personliga och familjära ton mot våra kunder - det är viktigt för oss!

Varmt välkommen till oss på Lantbutiken.

Grundare av Lantbutiken Sverige AB.
Anders Bengtsson


Anders Bengtsson Grundare Lantbutiken Sverige AB

Lantbutiken Sverige AB


Lantbutiken Sverige AB.
Ebutiken startades 2009.
Lantbutiken Sverige AB bildades i början av 2012.

Organisationsnummer: 556867-7602
Godkänd för F-skatt.
Bankgironummer: 463-7450

Verksamhetens placering


Lantbutiken är en nätbutik och all försäljning sker via internetbutiken.

Postadress:
Lantbutiken Sverige AB
Box 50304
20213 Malmö

Telefon: 0371-134 11
Måndag-Fredag 08.00-16.00
E-post: kundservice@lantbutiken.se

Affärsidè


Lantbutikens affärsidé är att erbjuda både privatpersoner och företag ett brett sortiment av högkvalitativa produkter inom främst lantbruk, bygg och verkstad.

Vi skall på bästa sätt erbjuda produkter till fördelaktiga priser som håller en hög kvalitet.

Lantbutiken är en jordnära butik med personlig service där alla är välkomna!

Vi skall erbjuda kunskap om våra produkter och du kan alltid kontakta oss vid eventuella frågor så skall vi hjälpa dig på bästa sätt.

 

Lantbutikens sortiment


Lantbutikens sortiment förnyas ofta, så håll utkik efter nya produkter.

Varmt välkommen till Din jordnära butik på nätet!