ProdukterVeckans Deal >

x

En historia...

Om Lantbutiken.se

Hej och varmt välkommen till


Om Lantbutiken Sverige AB


Vårt teamBent
Säljare
bent på lantbutikenAugust
Säljare
 

Helen
Administration

Emmie
Administration


Matilda
Administration


Niklas
Lageransvarig
Niklas LantbutikenMaria
Produkt & Sortimentansvarig


maria@lantbutiken.se

Per
E-handelsansvarig

per@lantbutiken.seAnders
VD
anders@lantbutiken.se

anders lantbutikenElin
Säljare

 
 Om oss


Lantbutiken.se drivs av företaget Lantbutiken Sverige AB. Lantbutiken.se startades på internet 2009. Ända sedan start har vi haft som mål att kunna erbjuda ett brett sortiment, attraktiva produkter och i hög kvalitet. Vi finns i Gislaved i Småland och vi skickar alla våra artiklar inom hela Sverige. Vårt mål är att bli Sveriges största nätbutik som erbjuder produkter till de som bor på landet.


Vi försöker alltid att vara behjälpliga och ni kan alltid höra av er till oss vid eventuella frågor och funderingar. Vi har förhoppningar om att ni ska finna det ni söker! Hos oss!

Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd, eftersom att nöjda kunder är det bästa vi vet! 

 

Historien om Lantbutiken.se


Grundidén till e-butiken kom ifrån att Anders tillsammans med sin far Erland Bengtsson hade uppfunnit Stängselöppnaren. Anders såg möjligheten att inte bara sälja en produkt utan att bli en komplett e-butik för de som bor på landet.

Anders Bengtsson är son till en lantbrukare och är uppvuxen på en gård i Västra Götaland. Det har haft en stor betydelse för hela företagets utveckling, då Anders redan från start har haft ett intresse för de produkter som säljs och att Anders tidigt insåg vad lantbrukare var i behov av för produkter.

Lantbutiken startades i en lägenhet i Gislaved år 2009 av två unga entreprenörer, Anders Bengtsson och Niklas Dillberg. Båda utvecklingsingenjörer och med ett allmänt intresse för teknik, marknad och ekonomi. I tidigt skede, en månad efter start av Lantbutiken.se, blev Anders 100% ägare och Niklas fortsatte i andra projekt.

I början riktades e-butiken enbart till lantbrukare. Idag handlar allt ifrån privatpersoner, kommuner, samt både stora och mindre företag inom alla områden. T.ex. har Lantbutiken kunder som byggföretag, skolor, mjölkgårdar, mekaniska verkstäder, hantverkare, mediaföretag, forskningsinstitut/laboratorier, stuterier, fåruppfödare, hönsägare och hundägare, ja listan kan göras lång.


- Det är riktigt kul att vi lyckats så bra som vi gjort. Konkurrensen är tuff på internet idag och det gäller hela tiden att ligga steget före och se nya möjligheter. Jag tror att nyckeln till vår framgång är att vi har stor kunskap om våra produkter samt att vi vet vad våra besökare har för behov och vilka produkter de söker. Den klart viktigaste faktorn till att vår e-butik blivit så populär är att vi från dag ett alltid erbjudit personlig service och att vi alltid försöker hjälpa till. Vi ser fram emot att fortsätta att utvecklas med våra besökare och kunder och vi har en mycket spännande framtid framför oss.


Varmt välkommen till oss på Lantbutiken.

VD och grundare av Lantbutiken Sverige AB.
Anders Bengtsson
Anders Bengtsson Grundare Lantbutiken Sverige AB


Lantbutiken Sverige AB


Lantbutiken Sverige AB.
Ebutiken startades 2009.
Lantbutiken Sverige AB bildades i början av 2012.

Organisationsnummer: 556867-7602
Godkänd för F-skatt.
Bankgironummer: 463-7450Verksamhetens placering


Lantbutiken är en E-butik och försäljning sker via internetbutiken.


Postadress:
Lantbutiken Sverige AB
Box 50304
20213 Malmö


Man kan inte hämta produkter hos oss.
Här finns vi. Klicka här för att se på kartan via hitta.se.


Telefon. 0371-134 11
Telefontid.
Måndag-Fredag 08.00-16.00
Lunchstängt 11.30-12.00
E-post. info@lantbutiken.se 

Affärsidè


Lantbutikens affärsidé är att erbjuda både privatpersoner och företag, ett brett sortiment av högkvalitativa produkter inom främst lantbruk, bygg och verkstad.

Vi skall på bästa sätt erbjuda produkter till fördelaktiga priser som håller en hög kvalite både utseende och funktionsmässigt.

Lantbutiken är en jordnära butik med hög personlig service där alla är välkomna!

Vi skall erbjuda kunskap om våra produkter och ni kan alltid kontakta oss vid eventuella frågor så skall vi hjälpa er på bästa sätt.

 

 

Lantbutikens sortiment och leverans


Lantbutikens sortiment förnyas ofta, så håll utkik efter nya produkter.

I samarbete med våra leverantörer och externa transportbolag, levererar vi alla våra artiklar i hela Sverige. Vid leverans utanför Sverige, kontakta oss innan er beställning.Varmt välkommen till Din jordnära butik på nätet!


Bent