Äggkläckningsmaskin för 30 ägg, Brinsea Maxi II Eco

Out of stock
SKU
49-13254
CA. 3-5 ARBETSDAGAR

Äggkläckningsmaskin Brinsea Maxi 2 ECO. Vändning av ägg: Manuellt. Digital display: Nej. Antal ägg: 30 st. hönsägg.

Skriv din recension

Äggkläckningsmaskin Brinsea Maxi 2 ECO

Teknisk data Äggkläckningsmaskin Brinsea Maxi 2 ECO.
Vändning av ägg: Manuellt, äggen vänds 2 gånger dagligen.
Digital display: Nej.
Antal ägg: - Höns: 30 st. - Vaktel: 90 st. - Fasan: 54 st. - Anka: 20 st. - Duvor: beroende på storlek.

Det är en liten fin äggkläckningsmaskin för nybörjare och för dem som alltid vill kläcka lite ägg. Denna äggmaskin är lika pålitlig som alla våra andra äggmaskiner. Valet av äggmaskin handlar bara många gånger om vilken färg man vill ha, hur man vill att äggmaskinen skall se ut.

Äggkläckningsmaskinens funktioner: Vattenpåfyllning sker utifrån. Glastermometer medföljer. Analog och nogrann inställning av temperatur. Halvautomatisk vändning av äggen. Äggen vänds manuellt för hand. Man kan enkelt följa äggkläckningen och se de fina kycklingarna kläckas. Detta tackvare det genomskinliga locket i plast. Utrustning: Maskinen har en fläkt och värmelement för bästa värmekontroll. Det finns två mindre vattenskålar i botten på äggmaskinen som man enkelt kan fylla med vatten för att få rätt fuktighet. Vatten fylls på utifrån.

Användning: - Placera äggmaskinen i rumstemperatur för bästa kläckresultat. Maskinen skall stå i ca. 20-24 grader. - Äggkläckaren kan användas till olika fågelarter. Maskinen är smidig att använda tack vare dess funktioner. Den har en hög tillförlitlighet och kläcker ofta en stor procent av äggen. Läs mer om äggkläckning här.

Manuell vändning av äggen: - Äggen vänds enkelt genom att man med handen vänder äggen. Det räcker att vända en gång på morgonen och en gång på eftermiddagen/kvällen. Temperaturreglering: Temperaturen visas enkelt och noggrant på en termometer av glas. Termometern sitter monterad inuti maskinen. För att visa att temperaturen är jämn finns den en kontrollampa.  Temperaturen kan enkelt regleras genom att vrida försiktigt på en "ratt". Efter justering tar det en stund/5-30 minuer innan temperaturern regleras. En fläkt ser till att temperaturen fördelas på ett bra sätt och att temperaturen hålls stabil. - Det sitter även en ventil för kontroll av luft in i maskinen. Material: - Kläckningsmaskinen tillverkad av gjuten tålig plast och är anpassad för sin användning. - Locket på äggkläckningsmaskinen är transparant/genomskinlig vilket gör att du enkelt kan övervaka hela processen och se de små fina kycklingarna kläckas. - Biomaster ™ antimikrobiell plast

Effekt: - Den förbrukar lite energi. - ca. 40 watt som max. - I genomsnitt förbrukar den endast 24 watt. Inkoppling: 230 volt, 50 Hz. Med stickkontakt Storlek: - Längd: 35,4 cm - Bredd: 35,4 cm - Höjd: 16,5 cm - Vikt: 1384 gram

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.