Äggkläckningsmaskin, Fiem MG140/200, automatisk

I lager
SKU
49-3788
CA. 3-5 ARBETSDAGAR

Äggkläckningsmaskin från italienska Fiem med digital display och automatisk vändning!

Skriv din recension

Äggkläckningsmaskin Fiem MG200/300

Äggkläckningsmaskin från Fiem med automatisk vändning av äggen. Fiem är en välkänd äggkläckningstillverkare med god kvalitet och med flertalet alternativ av äggkläckningsmaskiner. Fiem MG200/300 funkar till 200 hönsägg och du kan med fördel använda extra kläckningsback och få plats med ytterligare 100 ägg. Äggkläckningsmaskinen fungerar även för andra djur så som vaktel, anka och kalkon. Se mer detaljerad information i listan nedan. Detta är en äggkläckningsmaskin som funkar bra för dig som kläcker större mängder ägg, men är ingen mer avancerad användning i förhållande till de mindre maskinerna. Att välja en automatisk äggkläckningsmaskin underlättar för dig som användare då du inte behöver tänka på att själv vända äggen manuellt varje dag, maskinen sköter det åt dig! 

Maskinen är utrustad med en digital display där du kan avläsa temperatur och luftfuktighet. Termostaten i maskinen är en högkvalitativ högprecisionstermostat som ser till att temperaturen regleras automatiskt och fläkten som är monterad inuti maskinen fördelar temperaturen i hela äggkläckningsmaskinen. Justerbar ventilation och alarm finns i maskinen som varnar för temperatur- och fuktighetsförändringar. Fuktigheten i maskinen kan regleras automatiskt genom att köpa till en extern vattenpump och inne i maskinen finns en vattenbehållare med flottör. Det finns även ett fönster i maskinen som gör att du lätt kan övervaka din kläckning.

Genom att använda en äggkläckningsmaskin istället för att låta hönan ruva naturligt ökar chanserna för en större procentuell kläckning, 65-85% lyckad kläckning. Observera dock att det är flera olika faktorer som påverkar huruvida kläckningen blir lyckad eller inte och det är därför inte möjligt att ge en exakt siffra på hur resultatet av just din kläckning kommer att se ut.

För mer information om vad du ska tänka på vid äggkläckning, klicka här.

Maskinkapacitet - ca. antal ägg:
Höns 140 st
Vaktel 600 st
Anka 140 st
Kalkon 120 st
Gås 36 st
Rapphöns 600 st
Fasan 160 st

Teknisk data V/Hz 220-240/50-60
Effekt 150 W
Längd 530 mm
Bredd 600 mm
Höjd 600 mm
Vikt 33 kg
Material - Skiktat material med laminerad yta

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.