Baljor & Hinkar

Rostfri hink med lock, plastbalja & Stallhink med stor variation på storlek! Här finner du plastbaljor för alla användningsområden. Med en plastbalja kan du utfodra djur, ge vatten eller använda till trädgårdsarbete. Plastbaljan är extra populärt till djur eftersom att den är lätt att flytta och skaderisken är liten. Här finner du Plastbalja rek...

Rostfri hink med lock, plastbalja & Stallhink med stor variation på storlek! Här finner du plastbaljor för alla användningsområden. Med en plastbalja kan du utfodra djur, ge vatten eller använda till trädgårdsarbete. Plastbaljan är extra populärt till djur eftersom att den är lätt att flytta och skaderisken är liten. Här finner du Plastbalja rektangulär 90 liter tillverkad i slagtålig återvunnen PP-plast, perfekt för att ge vatten till hästen eller till trädgården.

Om du söker en plastbalja till utfodring av djur så har vi flertalet modeller, både stora och små! Här finner du bland annat Gummibalja med handtag 11 literPlastbalja rektangulär 65 liter och Plastbalja flexitrug 26 liter.

Vi erbjuder även rostfri hink med lock av olika storlekar! En rostfri hink med lock håller länge och rostar inte. Både snygg och praktisk! Här finner du Rostfri hink 10 liter med bottenbandRostfri galvad hink 14 liter och Rostfri hink 7 liter utan bottenband.

Vi har även ett stort utbud av hinkar i en mängd olika storlekar, färger och material!

Om du har några frågor om rostfri hink med lock eller utan är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

 

 

 

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 0 :- - 555 :-
Your selection