Stallfönster & Fönstergaller

Stallfönster och fönstergaller i hållbart material hittar du här. Vi har fönstergaller för alla storlekar av fönster och användningsområden. Våra fönstergaller kommer från kvalitetsmärken och är tillverkade av galvaniserat stål och varmförzinkad stål för bästa hållbarhet och så att hästen inte kan bita sönder karmen. Gallren är anpassade efter d...

Stallfönster och fönstergaller i hållbart material hittar du här. Vi har fönstergaller för alla storlekar av fönster och användningsområden. Våra fönstergaller kommer från kvalitetsmärken och är tillverkade av galvaniserat stål och varmförzinkad stål för bästa hållbarhet och så att hästen inte kan bita sönder karmen. Gallren är anpassade efter djur och avståndet mellan gallret är smalt så att de inte kan fastna med ben eller hovar.  

Vi har öppningsbara fönstergaller med V-galler så att djuren kan sticka ut huvudet. Här finner du V-galler till Thermo stallfönster. Vi har även öppningsbara, svensktillverkade fönstergaller från Knarrhults Stålfönster Basic.

Vi har stallfönster och fönstergaller från Knarrhults och  Y-TE!

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 990 :- - 4305 :-
Your selection