Grindar för får & lamm

Här på Lantbutiken finner du ett stort utbud av fårgrindar till bästa pris! Vi har allt för dina får. Med en rejäl fårgrind håller du fåren och lammen på plats utan några bekymmer. Vi erbjuder flera olika modeller av fårgrindar i varierande utförande, storlek och pris. Svensktillverkade fårgrindar av högsta kvalitet. Dessa fårgrindar är varmgalv...

Här på Lantbutiken finner du ett stort utbud av fårgrindar till bästa pris! Vi har allt för dina får. Med en rejäl fårgrind håller du fåren och lammen på plats utan några bekymmer. Vi erbjuder flera olika modeller av fårgrindar i varierande utförande, storlek och pris. Svensktillverkade fårgrindar av högsta kvalitet. Dessa fårgrindar är varmgalvade för att ge ett bra skydd mot korrosion och för att tåla andra yttre påfrestningar. Fårgrindarna är unika i sitt utförande och en viktig detalj är den mittförstärkning som gör fårgrindarna mycket starka och lätta. Fårgrindarna kopplas på ett smidigt sätt ihop med hopkopplingsrör. Konstruktionen på hopkopplingen gör att fårgrindarna låser varandra och inte kan lyftas isär av djuren. Sverigegrinden tillverkar mycket stabila och säkra grindar.

Vi säljer fårgrindar från tillverkare som KnarrhultsBala Agri och Kellfri.

Adoptionsgrind får

Om du söker adoptionsgrind får eller lamm så har vi rejäla grindar som förhindrar att lammen blir överblivna. Här finner du Adoptionsgrind får & lammkammargrind med ställbar öppning på upptill 35 cm.

Om du har några frågor om grind och adoptionsgrind får är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 285 :- - 20010 :-
Your selection