Isolatorer

Vi erbjuder isolatorer till elstängsel av bästa kvalitet till rätt priser. Vi har isolatorer av alla typer och till alla typer av elstängsel. Isolator används för upphängning av elrep vid stängsling. Isolatorer till stolpar, aktiveringsisolatorer, bandisolatorer, distansisolatorer, spikisolatorer, grindisolatorer, knoppisolatorer, ringisolatorer...

Vi erbjuder isolatorer till elstängsel av bästa kvalitet till rätt priser. Vi har isolatorer av alla typer och till alla typer av elstängsel. Isolator används för upphängning av elrep vid stängsling. Isolatorer till stolpar, aktiveringsisolatorer, bandisolatorer, distansisolatorer, spikisolatorer, grindisolatorer, knoppisolatorer, ringisolatorer, hörnisolatorer, skarvisolatorer, skruvisolatorer, elrepsisolatorer och många fler.

Distansisolatorer

Med en distansisolator håller du djuren åtskilda och undviker att de bråkar genom staketen. Distansisolator används för att öka distansen mellan stängseltråden och stolpen. Här finner du alla våra Distansisolatorer.

Hos oss kan du köpa isolatorer i storpack eller i styck! Här finner du våra storsäljare i flerpack Ringisolator Super utan järnkärna 200 st och Ringisolator Profi - Självborrande med järnkärna 200 st.

Om du har några frågor om stängsling eller tillbehör så är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst!

Mer information

Filtrera produkter

Your selection