Stängselstolpar

Här hittar du: Stängselstolpar i plast, häststaket, trästolpar, häststängsel och mera! våra stängselstolpar fungerar alldeles utmärkt för att hålla dina djur säkert inne i deras inhägnad.

Vi har ett mycket brett utbud av stängselstolpar för alla typer av inhägnader. Våra smidiga stängselstolpar i plast är perfekt för den som behöver bygga en ti...

Här hittar du: Stängselstolpar i plast, häststaket, trästolpar, häststängsel och mera! våra stängselstolpar fungerar alldeles utmärkt för att hålla dina djur säkert inne i deras inhägnad.

Vi har ett mycket brett utbud av stängselstolpar för alla typer av inhägnader. Våra smidiga stängselstolpar i plast är perfekt för den som behöver bygga en tillfällig sjukhage eller inhägnad och kan enkelt flyttas och återanvändas.

För den som vill bygga ett permanent staket har vi rejäla och snygga stängselstolpar i trä. Den åttkantiga modellen gör att det enkelt att montera isolatorer och stängseltråd. Impregneringen av trästolparna är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A.

Häststängsel

När man ska bygga hagar och stängsel för häst finns det viktiga faktorer man bör ha i åtanke innan man börjar stängsla. Vilken typ av häst man ska ha i hagen spelar stor roll. En liten ponny och en stor häst kräver olika typer av stängsel men en tumregel är att använda två eller tre trådar i stängslet på 60 + 90 + 120 centimeters höjd. Vid häststängsel avsett för hingstar är det vanligt att man väljer att sätta ett högt stängsel för att säkerställa att hästen inte kan hoppa ut.

Om man ska ha hästar på båda sidor av ett häststängsel så kan man med fördel sätta upp en distansisolator  längst upp på stolpen på var sida av staketet. Detta för att förhindra att hästarna kommer för nära varandra och bits eller börjar fäkta med frambenen.

Vi har även ett stort utbud av tillbehör till stängselstolpar

Nedslagningsrör för trästolpar, jordspett, jordborr, stängselklubba

Mer information

Filtrera produkter

Priser

Priser 15 :- - 24000 :-
Your selection