Trappor

Hos Lantbutiken finner du ett stort utbud av aluminiumtrappor för många användningsområden. Här finner du aluminiumtrappa till byggarbetsplatsen, industri och lantbruk. En trappa i aluminium är ett mycket bra val av material då det är mycket hållbart och säkert för tung belastning. Det har även förmågan att hålla väldigt länge utan att ta några ...

Hos Lantbutiken finner du ett stort utbud av aluminiumtrappor för många användningsområden. Här finner du aluminiumtrappa till byggarbetsplatsen, industri och lantbruk. En trappa i aluminium är ett mycket bra val av material då det är mycket hållbart och säkert för tung belastning. Det har även förmågan att hålla väldigt länge utan att ta några skador. Fördelen med en aluminiumtrappa är att den har en mycket låg vikt och är enkel att flytta.

Här finner du Aluminiumtrappa 1200 mm, en säker trappa som lämpar sig väl till byggarbetsplatser och industri. Trappan monteras enkelt med fästvinklar för både golv och vägg, och tack vare stegets djup, trappans lutning (45 grader) och bredd är den mycket komfortabel att gå i.

Om du har några frågor om aluminiumtrappa så är du välkommen att kontakta vår kunniga kundservice.

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 4890 :- - 11010 :-
Your selection